EXCLUSIV Soţia lui Ilie Năstase a cheltuit 3.500 de euro în 6 ore, pentru Cezărică. Ce pasiune scumpă are, mai nou, Ioana

Ultima actualizare:

  Ioana a ieşit din mall, fericită de achiziţiile făcute Fotografii: Blitz
Ioana a ieşit din mall, fericită de achiziţiile făcute Fotografii: Blitz

Dragostea se menţine cu shopping! Cel puţin aşa se poate spune despre Ioana Năstase, care a spart în 6 ore, la mall, suma de 3.500 de euro. Soţia lui Ilie Năstase şi-a înnoit garderoba pentru Cezărică. Nu, nu este un amant, ci un cal pur sânge, adus din Belgia, şi pe care bruneta l-a călărit weekendul trecut. Echipamentul de echitaţie a costat cât o Dacie la mâna a doua. 

”Am o slăbiciune pentru haine, aşa că nu m-am putut abţine când am văzut pantofi sau rochii. Am cumpărat trei plase cu încălţăminte şi nouă plase cu hăinuţe. Erau prea frumoase, nu am putut să mă abţin. Nici nu ştiu pe unde o să le mai bag, pentru că în geamantan nu mai au loc.


  S-a relaxat la o cafea alături de prietene, apoi a mai dat o tură de shopping
S-a relaxat la o cafea alături de prietene, apoi a mai dat o tură de shopping

Când o să mă vadă Ilie o să-şi pună mâinile în cap. Cred că hainele au fost mai scumpe decât vacanţa”, ne-a spus soţia lui Ilie Năstase, la întoarcerea din vacanţa din Grecia, din luna august.Iată că acest viciu este asumat şi recunoscut, iar fotoreporterii Click! au surprins-o weekendul trecut pe doamna Năstase la un shopping care a durat aproape cât o zi de muncă.

Frumoasa Ioana a petrecut vineri după-amiază în jur de 6 ore la mall-ul din Băneasa. Aventura a început  în jurul orelor 14, când frumoasa brunetă a ajuns singurică la locaţie şi apoi s-a învârtit prin câteva magazine unde a făcut câteva cumpărături, după care a mers la cafeneaua ei preferată acolo unde o aşteptau nişte prietene.


  Iar a venit la cafenea, după cumpărături
Iar a venit la cafenea, după cumpărături

După o oră de savurat cafeluţa şi vorbit aşa, ca fetele, Ioana şi una dintre amice au intrat în mall pentru încă o sesiune de shopping. Doamnele au pierdut alte 3 ore cu ochii după lenjerie intimă, pantaloni şi accesorii, apoi şi-au tras sufletul la aceeaşi cafenea încă o oră. După ce s-au energizat suficient, au intrat încă o dată în mall la o a treia tură de shopping, care s-a încheiat în jurul orei 21.00, iar la final doamna Năstase a ieşit cu pungile înţesate de cumpărături, de te întrebai cu ce-a mai greşit Ilie şi îşi spală iar păcatele.


  La final, a umplut portbagajul Mercedesului alb
La final, a umplut portbagajul Mercedesului alb

Ei bine, de data aceasta doamna Năstase îşi cumpără haine nu pentru Ilie, ci pentru Cezărică. Fostul tenisman plăteşte pentru aceleaşi păcate din primăvară, când a fost violent cu Ioana. De-atunci s-a făcut băiat cuminte, dar între timp, Ioanei i-au crescut pasiunile, ca de exemplu, şi-a descoperit plăcerea pentru călărie, aşa că pentru acest sport a avut nevoie şi de garderoba aferentă.


  Cezărică e noul ei cal pur sânge adus din Belgia
Cezărică e noul ei cal pur sânge adus din Belgia

Cizme de echitaţie, pantaloni şi toate celelalte accesorii necesare acestui sport au costat 3.500 de euro. Atât a cheltuit Ioana pentru Cezărică, un armăsar pur sânge, negru, adus din Belgia, pe care Ioana l-a îndrăgit de la prima vedere. După ce a încheiat conversaţia cu amica ei, Ioana s-a urcat în maşină şi a pornit spre casă. Mai în glumă, mai în serios, cu toţi banii cheltuiţi, Nasty a fost încântat să o vadă pe Ioana ca o amazoană în haine de călărie!


  Îi trimite pupici lui Ilie de câte ori acesta pleacă de acasă
Îi trimite pupici lui Ilie de câte ori acesta pleacă de acasă

Ce bine se înțelege Ioana cu Nasty! Parcă n-au fost la un pas de divorţ

Ca doi porumbei, sau ca doi adolescenți luați de primii fiori ai amorului, așa sunt acum Ioana și Ilie Năstase! Își ciugulesc din palmă unul celuilalt, se asortează până și la haine. Fotoreporterii Click! i-au surprins la mare , în locuința lor de pe malul mării, din Mamaia. Ioana îi trimitea bezele de pe geam lui Ilie, în timp ce acesta pleca de casă. Ea într-o rochie roșie căzută de pe umeri, cu pieptul voluptos la vedere și părul răscolit ca după o scenă de dragoste, iar Ilie perfect frezat, în bermude și cămașă roșie.

Au trecut șase luni de când Ioana a intentat divorț, și iată că au ajuns să convieţuiască mai bine ca atunci când au semnat certificatul de căsătorie. La începutul anului, fostul tenisman a fost acuzat de violență domestică și a fost necesară intervenția poliției pentru ca Ioana să scape din mâinile acestuia. Iată că nici acum nu mai poate scăpa, dar pentru că se iubesc!

image
image
image
image
image
image
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg
banner cristina cioran png