Fiica Larisei și a lui Marian Dragulescu, operată a șasea oară: “Colesteatomul «mănâncă» tot ce se află în căpușor!"

Ultima actualizare:

    Beatrice Drăgulescu, alături de mama ei, Larisafoto: Facebook
Beatrice Drăgulescu, alături de mama ei, Larisafoto: Facebook

Beatrice, fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu, s-a născut cu un diagnostic crunt: hipoacuzie bilaterală profundă. Fetița a trecut, de curând, cu bine prin cea de-a șasea intervenție chirurgicală. Beatrice a fost internată, la sfârșitul lunii septembrie, la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”Marie Curie”, unde a suferit o nouă operație la cap, în urma căreia i s-au înlăturat organele urechii interne.

Beatrice, fiica Larisei și a gimnastului Marian Drăgulescu, este o luptătoare! Copila, în vârsta de 17 ani, a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă, chiar în momentul în care a venit pe lume. De atunci, viața fiicei lui Marian Drăgulescu a fost plină de cumpene. În 2008 a suferit o operație de implant cohlear, în Austria, iar în 2016 a aflat că trebuie se confrunte cu o altă problemă: un colesteatom care avea să tot recidiveze de-a lungul anilor.

Această formațiune este o tumoră benignă, cu capacitate de distrugere a structurilor osoase învecinate, iar în ianuarie 2016 Beatrice suferea deja cea de-a doua operație pentru extirparea ei. Nu a fost însă ultima. A suferit nu mai puțin de șase operații, până in prezent, cea mai recentă, luna rtrecută, la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”Marie Curie”.


    Beatrice a fost operată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”Marie Curie”foto: Facebook
Beatrice a fost operată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”Marie Curie”foto: Facebook

Fetița a trebuit să fie operată din nou luna trecută, pentru a șasea oară. În urma intervenției i-au fost înlăturate toate organele urechii interne. Mama ei, Larisa Drăgulescu, a fost cea care a trebuit să hotărască de unde să i se recolteze piele fiicei sale pentru reconstrucția urechii.

 „I-au luat piele și grăsime din zona buricului!”

“A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru. Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări. Am zis să nu mă certe niciodată. Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului. De acolo i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii. Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest colesteatom. Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie”, a povestit Larisa Drăgulescu, în emisiunea „Exclusiv Vip”, a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.


    Beatrice Drăgulescu, alături de mama eifoto: Facebook
Beatrice Drăgulescu, alături de mama eifoto: Facebook

Beatrice este nevoită acum să țină un tratament strict în perioada următoare ca imunitatea ei să nu scadă și să fie ținută sub control. Acest lucru ajută foarte mult ca boala să nu recidiveze. “Acest colesteatom nu provoacă doar lipsa auzului, mănâncă tot ce se află în interior, în căpușor. Structura osoasă și organele din urechea internă. Acum ne-am externat, continuăm cu niște tratamente pentru imunitate, să o ținem sub control. Să evităm să fie organismul slăbit pentru a nu apărea vreo recidivă", a mai spus Larisa Drăgulescu, la Prima TV.


    Marian și Larisa Drăgulescu au împreună doi copii
Marian și Larisa Drăgulescu au împreună doi copii

Gimnastul Marian Drăgulescu şi fosta lui soţie, Larisa, nu mai formează un cuplu din anul 2008, atunci când au decis să pună punct mariajului. Ceea ce îi va lega mereu vor fi cei doi copii, Beatrice (17 ani) și Richard (15 ani).

Citește și:

Fiica lui Marian Drăgulescu, patru operații ca să audă vocea mamei. Video și poze emoționante

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net