Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune! Cu ce post a semnat tânăra

Fiica lui Robert Turcescu, Ioana Taisia, intră în televiziune! Tânăra în vârstă de doar 21 de ani tocmai a semnat un contract cu cei de la PRO TV, unde telespectatorii o vor putea vedea la unele dintre cele mai populare și îndrăgite emisiuni din grilă!

Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune! Foto: colaj/Instagram
Fiica lui Robert Turcescu intră în televiziune! Foto: colaj/Instagram

Fiica lui Robert Turcescu, Ioana Taisia, intră în televiziune! Poate că unii dintre noi o vor recunoaște mai mult după numele de „Yoyo”, pe care aceasta îl utilizează pe rețelele de socializare Instagram și TikTok, unde Ioana Taisia a reușit să strângă un număr însemnat de urmăritori fideli. Tânăra în vârstă de doar 21 de ani tocmai a semnat un contract cu cei de la PRO TV, unde telespectatorii o vor putea vedea la unele dintre cele mai populare și îndrăgite emisiuni din grilă!

Tânăra, fiica lui Robert Turcescu și a Corinei Ilie, s-a alăturat postului PRO TV, unde va împărtăși fanilor fideli ai emisiunilor din grilă ce se petrece, de fapt, pe platourile de filmare ale unui post de anvergură, cum este PRO TV, conform celor de la Libertatea.

Ioana Taisia a studiat în Statele Unite

Ioana Taisia are doar 21 de ani, iar până acum a studiat în Statele Unite, unde a absolvit cu brio o facultate ce a pregătit-o din plin pentru o carieră în mijlocul oamenilor, unde abilitățile de comunicare sunt cheie. Fiica lui Robert Turcescu a studiat la  Facultatea de Comunicare și Filosofie, din cadrul Universității Villanova, din statul Pennsylvania.

„Dacă aș spune că a fost ușor, aș minți. N-a fost ușor deloc, ba din contră, a fost mult mai greu decât mi-am imaginat vreodată. M-am simțit singură, extenuată, confuză și, deseori, mi-a fost dor de casă, dar a meritat”, a spus Ioana Taisia, conform sursei citate, despre experiența ei de la universitate.

„Am învățat, am crescut, am cunoscut profesori și oameni care mi-au schimbat viața și modul în care privesc lumea din jurul meu. Nu zic asta des, dar sunt mândră de mine. Sunt mândră că am putut să reprezint România aici”, a completat aceasta.

image
image
image
image
image
image
banner sișu png
banner pom de craciun png
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png
banner Nicoleta Voicu png