Fiica Roxanei Ciuhulescu are probleme mari la coloană: «Ana trebuie să poarte un corset non-stop»

Ultima actualizare:

    Roxana Ciuhulescu are o fată, Ana, de 13 ani și un băiat, Cezar, de 3 ani
Roxana Ciuhulescu are o fată, Ana, de 13 ani și un băiat, Cezar, de 3 ani

Are 13 ani şi anul acesta i-au fost descoperite probleme mari la coloana vertebrală. Fiica Roxanei Ciuhulescu a ajuns la medic după ce a început să acuze dureri, iar mama ei a constatat că „avea un umăr mai sus şi unul mai jos”. Vedeta a ajuns cu fiica ei la un spital din Miercurea Ciuc, iar specialiştii i-au recomandat tratament, dar şi purtarea unui corset. 

Pandemia şi învăţatul online au nenumărate avantaje în rândul copiilor, mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Asta a descoperit şi Roxana Ciuhulescu, vedeta fiind mama unei fetiţe de 13 ani, dar şi  a unui băieţel de 3 ani. Ana are probleme destul de serioase la nivelul coloanei.

„În toamna anului trecut, am observat că Ana mea avea un umăr mai jos şi altul mai sus. I-am corectat în permaneţă postura, am insistat să înveţe doar la birou/masă, dar până la urmă de ce mi-a fost frică nu am scăpat. În vară, lucrurile păreau că s-au agravat, un omoplat era mult ieşit în afară. Am dat fuga la doctorul Ion Bogdan Codorean, unul dintre cei mai buni medici ortopezi din România. De la primul consult, el mi-a zis că Ana trebuie să facă neapărat radiografii la coloană. Cu ocazia asta, l-am întrebat şi dacă Ana va mai creşte, că mie mi se pare că din acest punct de vedere, nu-mi seamănă deloc. La 13 ani are doar 1,62 m. La vârsta ei, eu deja aveam 1,75. Am făcut radiografie, iar verdictul a fost nimicitor: scolioză toraco-lombară. Ştiam câte ceva despre ea, pentru că şi eu am avut scolioză şi cifoză în copilărie, dar eu crescusem 14 cm în 3 luni. Când am intrat la liceu, deja măsuram 1,92 şi mă dureau toate oasele. Dar am făcut exerciţii medicale şi fizioterapie”, a povestit Roxana Ciuhulescu pe blogul ei.


    Ana va purta un corset care-i va îndrepta coloana
Ana va purta un corset care-i va îndrepta coloana


    Ana va purta un corset care-i va îndrepta coloana
Ana va purta un corset care-i va îndrepta coloana

Medicul i-a prescris o reţetă şi, bineînţeles, purtarea unui corset. „Gimnastică terapeutică, corectarea posturii şi purtarea unui corset special 23 de ore din 24! Puştoaica mea era ca o floricică, extrem de zâmbitoare de parcă nu se întâmpla nimic. Numai eu eram îngrijorată şi realizam că, dacă nu interveneam serios, atunci, peste câteva luni, ar fi fost şi mai greu”, a mai povestit Roxana. 

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png