Fiul cel mic al regretatului Alexandru Arșinel, mărturii emoționante după dispariția marelui actor: „Tata a fost....”

#Exclusiv Click!

Au trecut opt luni de când scena teatrului românesc a pierdut un mare talent! Alexandru Arșinel a încetat din viață, în urma unor probleme medicale, lăsând multă durere în sufletele celor doi copii pe care îi are, dar și în inima soției sale ce l-a iubit necondiționat, vreme de mai bine de cinci decenii. Contactat de Click!, Cristian Arșinel, fiul cel mic al regretatului artist, ne-a dezvăluit, prin ce clipe grele trece atât el, cât și familia lui.

Alexandru Arșinel a fost răpus de problemele de sănătate, anul trecut, la finalul lunii septembrie, la vârsta de 83 de ani. A luptat cu toate forțele sale pentru a trăi și a venit la serviciu, la Teatru de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală, până în clipa în care nu a mai putut să se țină pe picioare. A iubit scena, a lucrat în domeniul artistic mai bine de șase decenii, așa că a lăsat în urma lui, doar amintiri frumoase și un nume greu în industria artistică.

Contactat de Click!, Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți pe care îi are, ne-a mărturisit că atât el, cât și cei apropiați lui, au fost încercați greu de soartă în ultima perioadă:

„Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților. Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

Ba mai mult, Cristian Arșinel se pare că a rămas să își hrănească sufletul doar cu amintirile strânse alături de celebrul și regretatul său tată, având în vedere ultima postare de pe contul său de socializare din acest weekend.

„Azi ( 4 iunie – n.r) ai fi împlinit 84 ani. La Mulți Ani Tata! Sa fii bine și liniștit acolo unde ești. Ne lipsești mult”, a scris bărbatul, sâmbăta aceasta, pe contul său de Facebook.

Soția regretatului Arșinel, distrusă de durere

Alexandru Arșinel a fost căsătorit mai bine de 50 de ani cu Marilena, femeia care l-a susținut și iubit necondiționat toată viața sa. Atât actorul, cât și femeia care i-a fost mereu la bine și la greu, au preferat să fie foarte discreți cu viața lor personală, lucru care le-a adus liniște și stabilitate, în cuplu, în toți acești ani.

„Mama este bine și ea, cât de cât și-a mai revenit, dar este susținută permanent de noi, în toată această perioadă. Nu o lăsăm noi”, a conchis pentru Click!, Cristian Arșinel.

Alexandru Arșinel, un familist convins

În 2018, regretatul artist împlinea 50 de ani de căsătorie cu soția lui, Marilena, cu care are doi copii. Însă, povestea lor frumoasă de iubire, s-a terminat anul trecut, pe 29 septembrie, când Alexandru Arșinel a fost răpus de boală, și a murit, în urma unor probleme cardiace, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat  de două săptămâni.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net