Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj dur pentru amanta tatălui său. Și-a cunoscut surioara vitregă și face dezvăluiri sensibile

Ultima actualizare:

    Nicolae Botgros, Anișoara Dabija și Corneliu Botgrosfoto: Facebook / Youtube
Nicolae Botgros, Anișoara Dabija și Corneliu Botgrosfoto: Facebook / Youtube

Cu durere și dor după moartea mamei lui, Corneliu Botgros și-a adunat cuvintele și puterile pentru a face declarații despre triunghiul conjugal în care a fost prins celebrul lui tată, dirijorul Nicolae Botgros. Corneliu a recunoscut că și-a cunoscut surioara, fiica de 3 anișori pe care tatăl său o are cu Anișoara Dabija.

Au trecut mai bine de trei luni de la moartea artistei Lidia Bejenaru, soția maestrului Nicolae Botgros. Femeia s-a stins pe 26 iulie 2021, la 68 de ani, măcinată de boală, dar și de durerea de a ști că soțul ei mai are o familie, cu mai tânăra solistă Anișoara Dabija, care i-a dăruit și o fetiță.


    Corneliu Botgros, alături de părinții săifoto: Facebook
Corneliu Botgros, alături de părinții săifoto: Facebook

Corneliu Botgros, despre decesul mamei: "Și noi ne întrebam de ce a murit"

Corneliu Botgros a vorbit despre cât de afectată a fost mama lui după ce a aflat că Nicolae Botgros are un copil cu Anișoara Dabija. Mai mult, Corneliu spune că nici până în ziua de azi nu știe de ce s-a stins cea care i-a dat viață. În presă s-au vehiculat ipoteze conform cărora Lidia Bejenaru ar fi suferit de o boală incurabilă. ”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, invitat la emisiunea "Tele Magazin Moldova" și citat de publicația online starpopular.ro.


    Nicolae Botgros și fetița lui, Nicoletafoto: Facebook
Nicolae Botgros și fetița lui, Nicoletafoto: Facebook

Corneliu, despre fiica tatălui său: "Încă nu simt apropierea asta, rudenia"

Corneliu a recunoscut că și-a vizitat surioara vitregă, dar spune că va mai trece mult timp până când va simți deplin că face parte din familie. ”Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”, a mai mărturisit Corneliu Botgros pentru sursa citată.

Îi bate obrazul Anișoarei Dabija

Deși era căsătorit de aproape 50 de ani cu Lidia Bejenaru, maestrul Nicolae Botros a început o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el, Anișoara Dabija. Corneliu recunoaște că familia a fost foarte afectată. ”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a declarat fiul lui Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros are un fiu de 45 de ani și o fetiță de 3 ani

Nicolae Botgros, celebrul artist de peste Prut, are o relație cu artista Anişoara Dabija, relație care a început însă în timpul căsniciei sale cu regretata Lidia bejenaru. Anișoara a fost căsătorită și ea cu instrumentistul Dumitru Guşevatîi, cu care are doi băieți. Pe Nicolae Botgros, Anișoara l-a făcut tată de fată în aprilie 2018. Cu regretata lui soție, Nicolae Botgros are un fiu, pe Corneliu, în vârstă de 45 de ani. Acesta cântă la vioară chiar în orchestra condusă de tatăl lui, "Lăutarii din Chișinău". În anul 2012, Cornel a divorțat de o cunoscută interpretă de muzică populară, Adriana Ochișanu. 

Citește și:

Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita. Anișoara Dabija: „Nu regret, e un copil din dragoste”

Suferința ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgros

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg