Fosta iubita lui Liviu Dragnea, vacanță de vis în Emirate. Irina Tănase are o nouă relație

Acum ceva timp, atât Liviu Dragnea, cât și Irina Tănase, susțineau că sunt suflete pereche. Ei bine, lucrurile n-au stat chiar așa, căci cei doi și-au spus adio după 8 ani de relație, fiecare încercând să meargă pe drumul său și să-și găsească partenerul potrivit. 

S-au iubit timp de 8 ani, iar relația lor atipică a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor. Irina Tănase și Liviu Dragnea nu mai formează un cuplu, dar se pare că amândoi și-au găsit...sufletele pereche!

Condamnat la închisoare, Liviu Dragnea nu putea decât să spere că femeia iubită îl așteaptă să se întoarcă acasă. N-a fost, însă, așa. 

Irina Tănase se pare că l-a înșelat pe cunoscutul politician, motiv pentru care acesta a ales să se despartă de ea. Bărbatul cu care „l-a tradus” pe Dragnea se pare că ar fi fost Paul, un fost iubit al Irinei, al cărui tată deține afaceri importante în Alexandria. La momentul respectiv al despărțirii, Irina declara că trăiește o perioadă extrem de dureroasă și că fostul lider PSD a fost singurul bărbat pe care l-a iubit, chiar dacă era cu 30 de ani mai în vârstă decât ea și putea să-i fie, lejer, tată. 

Cei doi au format un cuplu, prima dată, din punct de vedere profesional, Irina Tănase fiindu-i asistentă personală lui Liviu Dragnea. Ceva timp mai târziu, cei doi s-au cuplat și au șocat pe toată lumea cu relația lor. Deși toți se așteptau să-i vadă căsătoriți, s-a produs inevitabila ruptură. Mai mult, la un moment dat s-a vorbit și despre faptul că Irina Tănase ar urma să aducă pe lume un copil.

Citește și - Cine e Roger El Akoury, bănuit de o idilă cu Irina „lui Dragnea”?

„Pur și simplu am decis să fie lângă mine la Congres. Am fost conștient că toată lumea va fi cu ochii pe ea. Am văzut că au fost discuții și despre nășie. Nu am cerut-o înca în căsătorie. Nu sunt zgârcit, dar inelul nu e scump, l-am luat de 1 martie. Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Nici vorbă să fie gravidă”, declara Liviu Dragnea, la scurt timp după Congresul din anul 2018. 

Cu cine se iubește acum Irina Tănase

Pentru că n-a suferit prea tare după despărțirea de Dragnea, Irina Tănase și-a găsit un nou iubit iar acum se pare că e răsfățată ca o prințesă! Blondina a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un buchet uriaș din trandafiri roșii și roz, alături de un mesaj pentru partenerul ei de viață.

Irina Tănase, răsfățată de iubitul milionar
Irina Tănase, răsfățată de iubitul milionar

„Lucrurile simple care înseninează o zi ploioasă”, a scris Irina Tănase, pesemne că s-a bucurat foarte tare de atenția primită. 

Potrivit informațiilor din presă, Irina Tănase se iubește, în prezent, cu un milionar libanez în vârstă de 53 de ani. Roger El Akoury este supranumit „Regele medicamentelor” și a avut, în trecut, o relație și cu Anna Lesko. 

Istoria afacerii de succes a lui Akoury începe din perioada studenției, când acesta și un grup de prieteni au pus bazele companiei cu o investiție de 20.000 de dolari. Compania a prosperat, a fost listată la Bursă, la acea vreme fiind cotată la o valoare de piață de 400 de milioane de euro! Irina Tănase se poate considera norocoasă că are parte de un asemenea iubit, care e în stare să-i facă toate poftele!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub bianca rus png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg