Fosta și singura soție a lui Petrică Mîțu Stoian, alinată de prieteni. Niculina Stoican: «Ei au rămas în relații bune»

Ultima actualizare:

    Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, prieteni și colegi de scenăfoto: Facebook
Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, prieteni și colegi de scenăfoto: Facebook

Discret cu viața sa privată, Petrică Mîțu Stoian a stat departe de scandaluri amoroase, iar divorțul de Carmen Mihaela, după un mariaj de 16 ani, a fost amiabil și fără tam-tam. Cei doi au rămas prieteni până când, iată, moartea i-a despărțit.

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Este plâns de colegii de breaslă, de prieteni, de familie și de fanii care l-au iubit. Pe cât de expansiv era pe secnă și în emisiuni TV, pe atât era de discret cu știrile despre viața sa privată. Despre Carmen Mihaela, femeia care i-a fost soție timp de 16 ani, vorbea însă întoteauna cu respect și admirație. Solistul a divorțat în 2012, nu s-a mai recăsătorit și nici nu are moștenitori. a rămas în relații bune cu fosta soție, fapt confirmat și de Niculina Stoican, cea mai bună prietenă a regretatului artist.

Niculina Stoican: "Nu cred că acum ea își dorește să facă vreo declarație”

„Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. Și nu cred că acum, ea își dorește să facă vreo declarație. Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea «Bună ziua!», indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la «Doina Gorjului». Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă”, a declarat Niculina Stoican pentru Cancan.ro.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat miercuri, la Craiova

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a ajuns la Urgență după ce starea i s-a înrăutățit brusc, fiind internat iniţial la Clinica Nera, pentru recuperare post-Covid. Trupul neînsuflețit al artistului va fi ridicat azi de la morgă și depus depus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Miercuri va avea loc înmormântarea.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

EXCLUSIV Ce i-a spus Petrică Mâțu Stoian Stelianei Sima, cu trei zile înainte de a muri: "Asta e ultima mea filmare". Ultima poză cu artistul în viață

Din ce cauză a murit Petrică Mîțu Stoian. Artistul era complet vaccinat anti-COVID. Ce spun medicii

image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
mihaela runceanu jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2023 01 bgvfsd jpg
banner anamaria prodan png
banner Cosmin Natanticu png
banner cristina cioran png