Fosta soție a lui Reghe: «Totul e tras la indigo. Karma funcționează». Anamaria Prodan i-a «spart» ei căsnicia, în 2008

Ultima actualizare:

    Mariana Pffeifer îi acorda divorțul lui Reghe, acum 13 ani, pentru ca el să se poată căsători cu Anamaria Prodanfotografii: Facebook
Mariana Pffeifer îi acorda divorțul lui Reghe, acum 13 ani, pentru ca el să se poată căsători cu Anamaria Prodanfotografii: Facebook

Anamaria Prodan primește lovitură după lovitură! După ce a asistat la atacul furibund al amantei lui Laurențiu Reghecampf, care și-a făcut intrarea oficial în presă cu pozele de cuplu cu antrenorul Universității Craiova, acum impresara este atacată și de prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana Pffeifer spune că impresara trăiește acum exact ce a trăit ea atunci când Anamaria Prodan i-a spart, practic, căsnicia!

Mariana Pffeifer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, își râde în barbă în aceste zile când presa vuiește pe marginea divorțului dintre impresară și antrenorul Universității Craiova. În 2008, povestea se repeta la indigo! Culmea, cu aceleași personaje! Numai că, între timp, a apărut în peisaj Corina Caciuc, actuala amantă a lui Laurențiu Reghecampf, femeia care a dinamitat mariajul impresarei și care ar fi gravidă în trei luni!

Mariana Pffeifer: "I-am acordat divorțul în două luni!”

În urmă cu 13 ani, mai precis în 2008, Laurențiu Reghecampf îi cerea divorțul primei sale soții, Mariana, cu care avea un băiat, Luca, acum în vârstă de 19 de ani. Se întâmpla după 13 ani de conviețuire! Motivul divorțului este identic cu cel de acuma, numai că atunci Anamaria Prodan era femeia care era însărcinată și care îi luase mințile, pentru a doua oară, lui Laurențiu Reghecampf. După cum se știe, Anamria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mai fost iubiți și în tinerețe, însă drumurile lor s-au despărțit atunci.


    Mariana Pffeifer și Laurențiu Reghecampf, pe vremea când erau împreunăfoto: arhivă personală
Mariana Pffeifer și Laurențiu Reghecampf, pe vremea când erau împreunăfoto: arhivă personală

Acum, Mariana Pffeifer este de părere că tot ce se întâmplă este doar o lecție pentru impresară, pe care i-o servește Karma! „Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni. L-am înțeles și l-am ajutat, pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ceea ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan anunță luni divoțul?

După apariția în presă a pozelor de cuplu cu Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, impresara a anunțat pe Instagram că luni va face o declarație oficială din partea familiei cu privire la Laurențiu Reghecampf. Toată lumea se așteaptă ca impresara să-i acorde, în sfârșit, divorțul lui Laurențiu Reghecampf, după patru luni de negocieri strânse, timp în care Anamaria Prodan a refuzat să accepte că în viața soțului ei este o altă femeie. Anamaria Prodan a declarat zilele trecute că, dacă se dovește că amanta lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată, ea însăși va cere divorțul!


    Laurențiu Reghecampf și Corina Caciucfoto: Spynews
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciucfoto: Spynews

„Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf vreodată că are o relație cu o domnișoară, cum o cheamă pe asta? Că are un copil care va veni, nu știu, în șapte luni, nouă luni? Ce legătură au actele de divorț cu gravidenia?! Poate sunt prea frumoasă și prea mare de aia vrea să divorțeze. Nu știm cine e asta! Uite, dacă asta e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeverește ce scrie presa, că asta e gravidă, păi divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine!, a spus Anamaria Prodan, zilele trecute, într-un interviu pentru Pro TV.

Citește și:

Anamaria Prodan, despre fosta soţie a lui Reghe: «E supărată că i-am luat bărbatul? Păi, dacă nu eram eu, era alta»

Anamaria Prodan, mesaj furibund după pozele de cuplu cu Reghe și amanta însărcinată! «În viața alegerile ieftine te costă scump»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net