Fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița, înmormântat vineri, la Iași. Mesajul lui Alin Pascal

Ultima actualizare:

    Matilda Pascal Cojocărița a rămas în relații foarte bune cu Ioan Cojocărița, după divorț
Matilda Pascal Cojocărița a rămas în relații foarte bune cu Ioan Cojocărița, după divorț

Clipe grele pentru solista Matilda Pascal Cojocărița și pentru fiul ei, Alin Pascal. Cei doi își vor lua azi "adio" de la Ioan Cojocărița. Bărbatul va fi înmormântat la Iași.

"Pentru toți cei care doresc un rămas bun, tata Jan este depus la capela din fața cimitirului ETERNITATE Iași, începând de joi, 23 septembrie ora 18:00. Îmmormântarea va avea loc vineri, 24 septembrie, ora 12:00", a scris Alin Pascal, pe Facebook.

Matilda și Jan, 13 ani de mariaj

Momente grele pentru solista Matilda Pascal Cojocărița. Duminic[, 19 septembrie, ea a anunțat, pe Facebook, că s-a stins din viață fostul ei soț, Ioan Cojocărița, bărbatul cu care are un copil, pe Alin Pascal. Cei doi au rămas în relații foarte bune după despărțire.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta, soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris solista, în dreptul unei imagini în care apare ea, alături de fostul soț și de fiul lor.


    Matilda Pascal Cojocărița, alături de Ioan Cojocărița, primul soț, și de fiul lor, Alinfoto: arhivă personală
Matilda Pascal Cojocărița, alături de Ioan Cojocărița, primul soț, și de fiul lor, Alinfoto: arhivă personală

Bărbatul e fost rugbist și se stabilise la Milano

Matilda Pascal-Cojocărița, fosta Miss România aleasă în 1979, la Costinești, a fost în relații bune cu fostul ei soț, Ioan Cojocărița. Bărbatul a fost rugbist și se stabilise la Milano. Din mariajul cu el, Matilda, în vârstă de 62 ani, îl are pe unicul ei fiu, Alin Pascal, și el artist, pășind de mic pe urmele mamei sale. De Ioan Cojocărița, primul soț, celebra interpretă de muzică populară s-a despărțit pentru cel de-al doilea soț, pentru dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, alături de care, interpreta noastră are un mariaj de 30 de ani. Ioan Cojocărița a fost prezent și la nunta lui Alin, în 2012, și a fost prezent în viața celor doi artiști, ca amic. 

Citește și:

Matilda Pascal-Cojocărița, relație incredibilă cu primul soț. Urare specială cu poză și mesaj, de ziua lui Ioan Cojocărița

Matilda Pascal Cojocăriţa, între fostul şi actualul soţ

image
image
image
image
image
image
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png