George Burcea dă de pământ cu Andreea Bălan și vorbește despre procesul de custodie: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele ei?”

Ultima actualizare:

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea capătă amploare, iar actorul a ieșit la atac împotriva fostei sale soții. Acesta a avut declarații dure despre problemele care l-au împins să ceară o ordonanță președințială, pentru a putea vorbi cu cele două fiice ale lui.

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în anul 2020
George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în anul 2020

Deși cei doi au ales să pună capăt relației lor în anul 2020, conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă și astăzi. După ce actorul nu a putut să le contacteze pe cele două fete ale lui, în timp ce era plecat în Statele Unite, el a cerut o ordonanță președințială, iar acum vine și cu o declarație dură împotriva Andreei Bălan:

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină.

     Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații.

     La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?

     Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a scris George Burcea, pe contul său de Facebook.

George Burcea vorbește desre conflictul legat de custodie

George Burcea a fost plecat în Statele Unite din motive profesionale, perioadă în care spune că nu a putut lua legătura cu fiicele sale. Actorul a mai declarat că:

„Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles.

     Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a continuat acesta.

De la ce a pornit scandalul între cei doi

George Burcea a decis să răspundă declarațiilor Andreei Bălan:

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uita să spună și că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în alta zi - nedorind să respecte programul de vizita cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur cf. veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.

Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite.

Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedete, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a declarat Andreea Bălan.

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net