George Burcea recunoaște că a consumat droguri. «A fost real! Am avut o scăpare!»

Ultima actualizare:

    George Burcea a recunoscut că s-a drogat în perioada divorțului de Andreea Bălan
George Burcea a recunoscut că s-a drogat în perioada divorțului de Andreea Bălan

George Burcea a recunoscut în premieră, invitat la podcastul „În Oglindă”, că a consumat droguri! Actorul a decis să nu se mai ferească și a povestit cum au stat lucrurile atunci când a fost prins drogat la volan de către polițiști. Aceea a fost și picătura care a umplut paharul în cazul soției sale, Andreea Bălan, care a decis la acel moment să divorțeze!

George Burcea nu a ezitat să povestească adevărul despre episodul controversat când a fost prins de către polițiști la volan sub influența substanțelor interzise.

Atunci actorul se afla pe punctul de a divorța de soția lui Andreea Bălan, cu care are două fetițe. “Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă”, găzduit de jurnalistul Mihai Ghiță.

Citește și:

George Burcea, adevărul despre relația cu Andreea Bălan: «Abia de două luni mi se permite să iau fetițele»

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!