George Burcea recunoaște că a consumat droguri. «A fost real! Am avut o scăpare!»

Ultima actualizare:

    George Burcea a recunoscut că s-a drogat în perioada divorțului de Andreea Bălan
George Burcea a recunoscut că s-a drogat în perioada divorțului de Andreea Bălan

George Burcea a recunoscut în premieră, invitat la podcastul „În Oglindă”, că a consumat droguri! Actorul a decis să nu se mai ferească și a povestit cum au stat lucrurile atunci când a fost prins drogat la volan de către polițiști. Aceea a fost și picătura care a umplut paharul în cazul soției sale, Andreea Bălan, care a decis la acel moment să divorțeze!

George Burcea nu a ezitat să povestească adevărul despre episodul controversat când a fost prins de către polițiști la volan sub influența substanțelor interzise.

Atunci actorul se afla pe punctul de a divorța de soția lui Andreea Bălan, cu care are două fetițe. “Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă”, găzduit de jurnalistul Mihai Ghiță.

Citește și:

George Burcea, adevărul despre relația cu Andreea Bălan: «Abia de două luni mi se permite să iau fetițele»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net