VIDEO George Mihăiță, ipostază hilară în serialul Clanul! Cum l-a surprins Codin Maticiuc

Ultima actualizare:

George Mihăiță, 73 de ani, lucrează intens pe platourile de filmare, de la serialul Clanul, în care va interpreta un rol extrem de savuros, ce în mod sigur va încânta publicul. Marele actor a fost surprins de Codin Maticiuc, la repetiții, într-o ipostază nemaiîntâlnită.

image

Actorul din ,,Reconstituirea", capodopera lui Lucian Pintilie, demonstrează că este un actor versatil, ce abia așteaptă să facă față unei noi provocări. George Mihăiță a acceptat un rol în serialul de comedie ,,Clanul", care va fi difuzat pe PRO TV, iar la acest moment filmările sunt în toi. 

Codin Maticiuc a oferit câteva imagini, în premieră, din culisele serialului, iar producția are câte un element pentru toate gusturile, de la dive și maneliști, până la actori consacrați, precum George Mihăiță. 

Vezi și: Codin Maticiuc și-a dus copiii la mare, la hotel de fițe

Ce rol va interpreta marele actor? Ei bine, momentan acest detaliu este ținut secret de către producători, dar Codin a dat din casă în stilul său caracteristic. Afaceristul a publicat câteva clipuri de la filmări, iar pe Mihăiță l-a fotografiat într-o ipostază absolut hilară și putem deduce că rolul său va fi ,,sarea și piperul,, din mult-așteptata producție. 

Se pare că George Mihăiță va interpreta rolul unui...măcelar și cel mai probabil actorul ne va delecta cu umorul său unic. 

Codin Maticiuc, despre stresul de pe platourile de filmare

Codin Maticiuc este foarte implicat în producțiile sale cinematografice și este de lesne de înțeles presiunea ce apară pe umerii afaceristului, având în vedere că investește sume enorme în astfel de proiecte. 

Nu rata nici: Joshua Castellano, prins „la mijloc” de Codin Maticiuc. Dezvăluiri senzaționale

Deși Maticiuc este unul dintre cei mai de succes antreprenori de la noi din țară și inițiatorul a mai multor proiecte imobiliare, rolul de producător s-a dovedit a fi de departe cel mai dificil. 

Vedeta a dezvăluit că se află sub un stres copleșitor de fiecare dată când demarează un proiect cinematografic, deoarece munca depusă de către o întreagă echipă poate fi distrusă într-o singură clipă de neatenție din partea unei persoane. 

,,Într-o zi de filmare, toată lumea poate să greșească atât de rău, inclusiv băiatul ăla care salvează cardurile! E un băiat care trebuie să stea lângă un laptop și băieții care filmează duc cardurile, le bagă în laptop, le salvează, aduce alte carduri.

Ăla, într-o bună zi, dacă vine și zice «Boss, n-am fost atent, m-am dus la baie!», el nu are voie să meargă la baie. Dacă merge la baie și i se fură laptop-ul, o iei de la zero! Te spânzuri, să îmi dea banii pe viață, eu mă spânzur de o grindă!”, a declarat Maticiuc pentru CanCan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net