Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios, la Premiile Gopo!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Actrița Anca Dumitra, care interpretează unul dintre cele mai îndrăgite personaje din producția Pro TV "Las Fierbinți", pe Gianina, a bifat o apariție strălucitoare în cadrul Premiilor Gopo, eveniment organizat marți, 3 mai. Anca nu a venit singură, ci însoțită de iubitul ei „misterios”. Iată ce ne-a declarat despre acesta!

Anca Dumitra, cu iubitul ei la Premiile Gopo Foto: Arhivă
Anca Dumitra, cu iubitul ei la Premiile Gopo Foto: Arhivă

Deși s-a afișat mândră la brațul iubitului ei, „Gianina” a fost discretă cu privire la declarațiile în legătură cu acesta. Actrița ne-a explicat că partenerul ei nu face parte din lumea actoriei, nedorind să ne dezvăluie însă de câtă vreme formează un cuplu. Actrița își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, preferând discreția, fără să se știe prea multe detalii în acest sens.

Anca Dumitra, de mână cu iubitul, la Premiile Gopo

Cu toate acestea, cu puțină insistență, am reușit să aflăm că iubitul Ancăi Dumitra este străin, nu român, actrița menționând și că acesta îi înțelege meseria și îi este mereu alături. Dovada în acest sens este și faptul că s-a lăsat convins să participe la Premiile Gopo alături de partenera lui, deși cuplul lor este unul cât de poate discret.

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte.”, ne-a declarat Anca Dumitra.  

Citeşte şi INTERVIU Actrița Anca Dumitra: «Iubesc copiii, dar lucrurile astea nu le poţi stabili chiar aşa, când vrei tu»

Anca Dumitra ne-a explicat însă că ea și iubitul ei nu se feresc de aparițiile publice, așa cum s-ar crede, ci pur și simplu nici ea nu prea e genul care să participe atât de des la astfel de evenimente.

Când alege să vină însă, e o adevărată apariție, așa cum s-a întâmplat și în cazul Premiilor Gopo. Actrița a purtat o rochie lungă de culoare neagră, decupată în zona taliei, cu mâneci bufante de culoare albă, care au intrat în constrast cu restul ținutei.

Outfit-ul i-a pus în valoare silueta, iar zâmbetul larg i-a fost cel mai de preț accesoriu. Întrebată despre proiectele viitoare, actrița ne-a dezvăluit că așteaptă cu interes orice nouă propunere.

Citeşte şi Uite ce făcea Gianina din «Las Fierbinți» înainte să fie celebră! Abia dacă o recunoști

Anca Dumitra s-a născut în Craiova, dar trăiește în București din 2006. Atunci a intrat și la Facultatea de actorie. Și-a câștigat notorietatea grație rolului din serialul Las Fierbinți, difuzat de PRO TV, fiind apreciată pentru talentul și frumusețea sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net