Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Ultima actualizare:

Gigi Becali (64 de ani) a reacționat după scandalul violent dintre Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani). Click! vă prezintă prima declarație a patronului după bătaia de la vila impresarei din Snagov.

image

Citește și: Reghe, chemat de urgență în țară

Patronul de la FCSB nu a ezitat și și-a oferit compasiunea pentru tehnicianul lui Neftchi Baku. Acesta a precizat că nici nu a dorit să vadă înregistrarea cu momentul tulburător în care fostul cuplu se ia la bătaie chiar în mijlocul străzii.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Gigi Becali, după scandalul dintre Reghe lui AnaMaria Prodan

Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

"Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea", a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.

Trebuie amintit că omul de afaceri a păstrat o relație bună cu fostul său antrenor de la FCSB. În schimb, lucrurile s-au deteriorat cu AnaMaria Prodan, după conflictul pornit de la transferul lui Dennis Man.

Vezi și: Anamaria Prodan, în brațele iubitului arab. Cu el l-a înlocuit pe Reghe? 

Ana Maria Prodan, declarații după scandalul violent de vineri seară, de la Snagov

Scandalul monstru dintre Reghe si Anamaria Prodan a avut loc la vila din Snagov deținută de impresară, unde vineri, 23 septembrie, s-a lăsat cu palme, pumni, degete în ochi, zgârieturi și tras de păr. Impresara a oferit pentru Click! câteva explicații privind conflictul.

 „Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net