Gina Pistol, fabuloasă în a doua rochie de mireasă. A strălucit ca o prințesă la nunta cu Smiley

Ultima actualizare:

În sfârșit Gina Pistol și Smiley și-au jurat iubire veșnică! Cei doi au avut parte de o nuntă de vis, unde au participat oamenii apropiați, dar și câteva vedete de soi. Pentru marele eveniment Gina a decis să poarte două ținute superbe care au făcut-o să arate ca o prințesă!

Gina Pistol, fabuloasă în a doua rochie de mireasă. Foto: colaj/Instagram
Gina Pistol, fabuloasă în a doua rochie de mireasă. Foto: colaj/Instagram

Frumoasa mireasă a decis să poarte două rochii pe care însă nu le-a arătat partenerului său, fiind superstițioas și a păstrat suspansul până la momentul cel mare. Au fost zile pline pentru cei doi cu o organizare care a fost făcută în detaliu după cum ne-a declarat în exclusivitatea mireasa. 

„Nu am avut timp să mă gândesc și să realizez ce se întâmplă, așa că nu am avut timp să mă ia emoțiile, pentru că au fost foarte multe lucruri de făcut în ultima perioadă. Ne dorim totul să iasă bine și frumos. Andrei (Smiley – n.r) este și el bine, are astăzi o zi mai aglomerată. Are multe de făcut, nici pe el nu cred că l-au luat emoțiile”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Și într-adevăr evenimentul s-a desfășurat cum nu se poate mai frumos! De la decorul de basm de la Orangeria Iris, până la ținutele simple și elegante ale mirilor, nunta a fost absolut superbă.

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la nuntă

Fosta prezentatoare a ales să poarte o primă rochie de care s-a îndrăgostit imediat ce a văzut-o pe internet. Rochia din voal și dantelă în stil boem a făcut furori printre fanii care i-au lăudat alegerea.

Mireasa a reușit să fure toate privirile și cu cea de-a doua rochie cu aplicații din paiete care au făcut-o pe Gina să strălucească asemenea unei vedete de la Hollywood, mai ales că rochia seamănă cu cea purtată de Angelina Jolie pe covorul roșu acum ceva timp. Blondina a ales să poarte un machiaj cu tente nude care i-au scos trăsăturile delicate în evidență, în timp ce buclele de prințesă i-au curs frumos pe umeri. 

Smiley și Gina Pistol nunta 1 Foto Arhivă personală Instagram JPG

Voi purta două rochii, una pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. ” a dezvăluit Gina pe rețelele de socializare.

La un așa eveniment și invitații s-au ridicat la așteptări! Adelina Pestrițu s-a afișat într-o rochie neagră spectaculoasă cu crăpătură, care i-a scos în evidență talia de viespe, în timp ce soțul său a optat pentru un costum elegant. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net