Imagini rare cu Eliza, fiica Adrianei Iliescu, acum studentă la facultate. Cum a fost surprinsă în metrou și la școală

Eliza Iliescu este o studentă model, astfel că mama ei, Adriana, are toate motivele să fie mândră. Eliza urmează cursurile a două facultăți, iar atunci când se îndreaptă către cursuri, nu face altceva decât să mai citească și să fie liniștită în mijloacele de transport cu care se deplasează în Capitală.

Deși este extrem de cunoscută și toată România știe cine este, Eliza este o fată simplă, o studentă model și un om cu bun simț față de cei din jur. Potrivit informațiilor oferite de spynews, fiica Adrianei Iliescu este foarte sociabilă și are o relație foarte bună cu colegii de la facultate, așa cum o arată și imaginile care pot fi văzute AICI

Eliza Iliescu, o studentă liniștită și cuminte

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, iubește învățătura. Aceasta urmează cursurile de la două facultăți și este cum nu se poate mai conștiincioasă. 

În vârstă de 18 ani, Eliza este extrem de modestă și pentru că ea și mama ei nu au o situație financiară foarte strălucită, nu are niciun fel de rușine să folosească transportul în comun. Tocmai de aceea, sursa citată menționează că a fost văzută în metrou, în timp ce butona o tabletă, pesemne că Eliza nu se sfiește să fie un om de rând, chiar dacă oamenii o recunosc pe stradă și oriunde merge. 

Citește și - Surprinzător ce meserie a ales să facă Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România!

Andriana Iliescu: „Sunt o mămică mândră”

Eliza este mândria mamei sale! Adolescenta a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, anul trecut. Astfel că, rezultatele bune de la școală au propulsat-o pe adolescentă să fie acceptată la două facultăți din București.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a mai spus Adriana Iliescu, pentru Click!.

Pentru că Eliza și-a dorit mult să urmeze două facultăți, Adriana Iliescu a făcut eforturi mari pentru a putea să-i îndeplinească dorințele fiicei sale. Eforturi financiare, căci despre asta e vorba, ținând cont de veniturile mici pe care le au, lunar, în casă.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a spus Adriana Iliescu, acum ceva timp, despre cea de-a doua facultate a Elizei. 

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii. În 2005, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor, drept cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. Avea 66 de ani și 8 luni atunci, iar acum are are 84 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net