Internauții au dat de pământ cu Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea: „Caraghios și penibil”

Tavi Clonda a intrat din nou în atenția internauților, după ce a mers la salon să se vopsească. Aceștia au luat-o razna când l-au văzut și i-au sărit în cap imediat, lansând la adresa lui comentarii care mai de care mai răutăcioase. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea / foto: Social media
Tavi Clonda și Gabriela Cristea / foto: Social media

În ciuda faptului că în majoritatea videoclipurilor în care Tavi Clonda apare singur sau în compania Gabrielei Cristea mare parte a fanilor îi cer să-și vopsească sau să-și tundă părul, acum, când a luat decizia de a-și face o mică schimbare de look, nu a fost văzută cu ochi buni și au început să-l critice pentru asta. 

„Dana Budeanu, autosesizează-te, te rugăm!” 

Tavi Clonda s-a filmat în timp ce se afla la un salon de înfrumusețare pentru a-și „repara” culoarea părului, apoi s-a postat pe social media. Soțul Gabrielei Cristea a optat pentru o nuanță de blond, totul cu scopul de a-și schimba puțin aspectul podoabei capilare. 

Fanilor nu le-a venit să creadă și au lăsat comentarii prin care i se reproșa fie că a mers la salon pentru a beneficia de un serviciu gratuit, fie că soția lui se vopsește câteodată acasă. 

„Dooooaaaamneeee, m-a zăpăcit omulețul ăsta.....atât de cocotă masculină....figurant și penibil”, „Ai venit la gratis, nu la profesioniști”, „Caraghios și penibil...ea acasă, el la salon”, „Unde e Budeanu să-l vadă pe „mafiot” cum se vopsește”, „Ea se vopsește acasă și el la salon...fain”, „Când femeia e bărbat în casă, fătălăul merge la salon”, „Dana Budeanu, autosesizează-te, te ruggăăăămmmm”, sunt doar o parte din reacțiile internauților la clipul video postat de Tavi Clonda, în care arată că este la salon și se vopsește. 

Tavi Clonda: „Nu avem foarte multe ajutoare cu copiii” 

În ciuda faptului că nu sunt feriți de critici, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie minunată și o viață fericită. Ne-o spunea chiar artistul, în cadrul unui interviu pe care ni l-a oferit cu câteva luni în urmă.

„E bună, suntem fericiți, dar cu timpul trebuie să conștientizăm foarte bine să mai punem frână la alergătura asta. Cred că asta trebuie să facem cu toții! E destul de complicat. Nu avem foarte multe ajutoare cu copiii, Gabriela e în fiecare zi în direct, seara, iar eu, de 5 ani stau seara, de la 17.00 la 22.00 sau de la 17.00 la 21.00, depinde, cu ele, și îmi strică mie puțin treburile și fengshui-ul pentru că nu prea mai pot să merg la studio, să fac chestii, să merg la evenimente, este destul de complicat. Și nu îți vine mereu să chemi pe cineva, să apelezi la un prieten, la un vecin etc.”, a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net