INTERVIU Alexandra Ungureanu, viața după "Asia Express". Cum se înțelege acum cu mama ei

Ultima actualizare:

  Alexandra Ungureanu și mama eifoto: Antena 1
Alexandra Ungureanu și mama eifoto: Antena 1

În iarnă ne-a povestit că vrea să-și depășească limitele și că ar vrea să participe într-un reality-show, iar acum o vedem la "Asia Express", la Antena1, alături de mama ei, Anca (68 de ani). La întoarcerea în țară, Alexandra Ungureanu (39 de ani) ne-a spus ce schimbări a făcut în viața ei și cum a fost experiența.

 • Click!: Ce faci, Alexandra, acum, după ce te-ai întors din "Asia Express"?

Alexandra Ungureanu: Mă mut cu casa pe 6 octombrie, în sectorul 3. Îmi doream de multă vreme să mă mut și acum se întâmplă. În același timp filmez, cânt, încerc să rămân sănătoasă, știi cum e, e provocarea vremurilor acestea pe care le trăim.

 • Ți s-a întâmplat ceva rău în "Asia Express"?

Nu, ne-am întors amândouă super întregi. Mai puțin la cap (râde).

 • Nu știu cum de ai avut curajul să te duci.

Îmi doream, doar v-am spus încă de la începutul anului. Dar a fost superb, mi-a plăcut mult de tot. Ce se vede la televizor mie mi se pare incredibil.

 • Am văzut că ai început să plângi de câteva ori.

Păi de ce să nu plângi, pentru că acolo faci tot ce poți, pentru că acolo este cu totul altceva decât vezi în față televizorului. Dacă nu te duci să trăiești nu ai cum să știi.


  Alexandra Ungureanu și mama ei, în
Alexandra Ungureanu și mama ei, în
 • Ai slăbit?

Nu, pentru că am mâncat tot ce am prins, de frică pentru perioada următoare, când nu se știa dacă mai prindeam ceva de mâncare. Mama a slăbit vreo două kilograme. Ea ține și un regim și îi era frică să nu mănânce diverse lucruri, la care să facă alergie.

 • Relația dintre voi două, mamă și fiică, a fost afectată?

Nu, dar a fost foarte frumos, ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică, dar știi cum e. Relația n-are cum să se strice iremediabil. Pentru că oricât ne-am certa și oricât de diferite suntem noi, clar ne iubim și ne vrem binele una alteia. Doar că fiecare are modalitatea ei de a pune în practică drumul asta, strategia ei.

 • Voi nu locuiți împreună?

Nu, dar ne vizităm aproape zilnic sau ne auzim la telefon. Mama este de loc din Vrancea, iar în București a venit din 2010.

 • Pe plan muzical ce urmează pentru tine?

O să am o colaborare-surpriză, dar pentru că e surpriză nu o să vă spun despre cine este vorba. De fapt, o să am o colaborare făină și pe partea de versuri, dar și cu un artist pe val și foarte cool.

 • Continui și colaborare cu Kanal D?

Cu emisiunile de duete pentru Youtube, da.

Citește și:

INTERVIU Cu ce se ocupă acum Alexandra Ungureanu. "Banii de la «Bravo, ai stil!» sunt pe card"

Alexandra Ungureanu, încă o emisiune nouă. Kanal D lansează conţinut exclusiv online, pe YouTube

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg