INTERVIU Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorț: «Am învățat să iert și să merg mai departe! Am sufletul liniștit»

Ultima actualizare:

    Anca Țurcașiufoto: Facebook
Anca Țurcașiufoto: Facebook

Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească la 51 de ani. A avut o vară plină, proiecte frumoase și a început o toamnă plină de energie și de iubire! Cât este de liniștită și fericită acum, Anca Țurcașiu a povestit, exclusiv pentru Click! Dacă și-a găsit sau nu o nouă jumătate, aflați din interviul de mai jos!

  • Click! Cum a fost vara asta pentru dumneavoastră? Cât de productivă?

Anca Țurcașiu: Pentru mine vara 2021 a fost cea mai frumoasă dintre toate, pentru că am avut o armonie foarte bună în echipa cu  care am lucrat la Phoenicia Holiday Resort și am avut spectacole minunate, am revenit la viața mea, aceea frumoasă, de a oferi oamenilor iubire, deci sunt foarte fericită că am reușit să trecem vara asta, atât de frumos, cu atât de mulți oameni fericiți pe care i-am avut în fiecare seară, la spectacolele noastre! Am trecut și printr-o încercare, pe care am depășit-o, pe 20 august mi-am fracturat rotula și mi-am ținut toate spectacolele cu carjă, cu orteză, fără să se vadă, fără să las impresia că sunt o victimă.

  • V-am tot văzut în poze cu zâmbetul pe buze, la fel și în postările de pe social media! Sunteți fericită? 

Da! Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică, fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire! 

  • Există loc de o nouă persoană în viața dumneavoastră? V-ați vindecat sufletul?

Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!

  • Arătați extrem de bine și toată lumea vă spune asta! Cum vă păstrați acest tonus de invidiat? Sunteți că o adolescentă!

Mulțumesc pentru compliment, fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat.


    Anca Țurcașiu, 51 de aniFoto: Arhivă personală
Anca Țurcașiu, 51 de aniFoto: Arhivă personală
  • Care este meniul de la care nu se abate niciodată Anca Țurcașiu?

Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită! 

  • Există un rol pe care vi l-ați dorit să-l jucați cu ardoare și încă nu s-a întâmplat?

Rolul pe care mi-aș dori să îl interpretez este acela al Mariei Tănase, dacă se va face un film memorabil despre ea, cum ar fi trebuit să se facă de mult pentru că este cea mai mare artistă pe care a avut-o această țară și este păcat că cineva nu s-a gândit să facă un film despre viața ei. Am să merg la casting cu siguranță! 

  • Ce își dorește Anca Țurcașiu pentru ea până la sfârșitul acestui an? Care este targetul de atins și ce dorințe mai sunt de îndeplinit pe anul 2021?

Intru să lucrez teatru, spectacolele “Mamma Mia”, spectacolul “Rude cu nevasta-mea”, pentru care lucrez cu regizorul Dan Tudor, cu care am mai lucrat în foarte multe proiecte, o echipă minunată, cu multe evenimente, am și intru să lucrez cu copiii mei, în afterschool, să le predau teatru, canto, în grădiniță, de asemenea, dar marea mea dorință este să intru mai mult pe partea asta de design de interior și să îmi organizez un site de promovare pentru ceea ce pot să le ofer viitorilor mei clienți ca și designer.

  • Ce fel de relație aveți cu fiul dumneavoastră? Vă spune toate secretele?

Radu e un copil minunat, avem o relație foarte frumoasă, minunată, foarte apropiată, el e foarte sensibil, foarte sentimental, și ne facem bine unul celuilalt, oricât de mult putem, în fiecare zi.

  • Care este cel mai mare defect al Ancăi Țurcașiu, dacă există?

Consider că defectul meu cel mai mare, cu toate că Dumnezeu m-a lăsat așa pe pământ, nu știu, probabil cu un scop, habar nu am, este că am părul creț, întotdeauna mi-am dorit să am părul întins și am învățat să mă coafez singură în vara asta, ca să pot să am părul întins și sunt foarte fericită.

  • Dar cel mai mare regret?

E bine să nu ai regrete, trăiesc azi, acum, aici! Dar poate că am un regret, că am avut încredere prea mare în oameni. Sunt destul de atentă astăzi și  circumspectă și am învățat să mă valorizez și să mă pun pe mine pe primul plan și să mă iubesc foarte mult, să îmi ofer bucurie în fiecare zi. 

  • Arătați fără cusur! Ați avut vreodată complexe în  copilărie sau spre maturitate?

Complexe nu am avut niciodată! Sunt un om  normal, un om sincer, sunt un om poate mai normal decât ar trebui, mai firesc, mai adevărat, care s-a născut să ofere bucurie și iubire și cam atât. Nu am niciun complex. Sunt un om fericit pe pământ care ia fiecare zi  de la Dumnezeu cu bucurie ca să trăiască și să facă oamenii fericiți.

În iulie 2020, Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie.

Citește și:

Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de medicul Cristian Georgescu: “Poate că am ieşit şifonată, dar sunt mai înţeleaptă”

Anca Țurcașiu primește avansuri de la tinerei: ”Prietenii fiului meu îmi fac curte”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net