INTERVIU Olimpia Melinte, pierderi de memorie după sarcină. "Am fost afectată când am filmat pentru serial, acum sunt ok"

Ultima actualizare:

    Olimpia Melintefoto: PRO TV
Olimpia Melintefoto: PRO TV

Interpreta Elizei Dragomir din serialul "Vlad", actrița Olimpia Melinte (34 de ani), a născut anul acesta pentru a două oară și, la scurt timp, s-a întors la filmările pentru proiectul său de la Pro TV. Ne-am întâlnit cu vedeta zilele trecute, la un eveniment monden, unde ne-a povestit, în exclusivitate, ce a pățit la filmări, dar și despre alte proiecte.

  • Click!: Serialul "Vlad" se apropie de final și sperăm că personajul Eliza să aibă un drum fericit.

Olimpia Melinte: Eu cred că Eliza a început bine și o să termine bine, zic eu. N-am terminat filmările și, sincer, nici n-am citit ultimele episoade. Deci așteptăm.

  • Ești întotdeauna de acord cu ce face personajul Eliza? 

De acord nu sunt întotdeauna, ar putea să facă multe lucruri, dar nu îi ies toate. Aș descrie personajul ca pe o femeie singură și cumva fără prieteni, oameni care să o susțină, fără familie, fără prieteni apropiați.

  • Anghel Damian, unul dintre scenariști, a spus într-un interviu că a avut de furcă cu personajul tău. Tu ai simțit o nesiguranță la personajul tău?

Nu, niciodată. Ea are momente când e nesigură, dar sunt momente din trecutul ei și din relațiile cu oamenii, traumatizante pentru ea. Dar n-am simțit-o așa.

  • Ce urmează pentru tine ca actriță?

Pentru mine urmează un pic de liniște împreună cu familia mea, pentru că fetița mea are nevoie de mama ei acasă. Și pe urmă urmează un lungmetraj în primăvară, până atunci sper că mă odihnesc. Să văd, sunt în discuții dacă mai fac ceva iarna asta, pentru că terminăm la început de iarnă filmările. Și urmează să lansez prima carte pentru copii, pe care am scris-o în pandemie împreună cu fiul meu, se numește "Serilon Pantalon în țara amintirilor". Doar planuri cu familia și cariera.

  • Te-am văzut mai devreme cu Elvia Deatcu, care ți-a pus mâna pe burtică și mă gândeam că iar ești însărcinată.

Nu, nu.. Pur și simplu îmi spunea că m-am refăcut foarte bine și că nu-și dă seama unde a dispărut tot. Pentru că, într-adevăr, am avut norocul să revin la forma inițială fără să fac absolut nimic.


    Olimpia Melinte are o familie superbăfoto: Instagram
Olimpia Melinte are o familie superbăfoto: Instagram
  • Nu ai ținut cură, nu ai făcut nimic?

Păi nu, pentru că alăptez.

  • Tu ai experiență, pentru că ai jucat și în "Selfie", unde te-ai îngrășat și ai slăbit destul.

Exact. E pregătit organismul meu pentru așa ceva. A mai fost pus la încercare.

  • Suntem la un eveniment de frumusețe și aș vrea să te întreb care sunt trucurile tale.

Sunt adepta unui ten curat, ceea ce mi se pare esențial. Înseamnă demachiat cu grijă în fiecare seară. O dată pe lună un tratament care să curețe și hidrateze pielea. Sunt adepta naturalului, cu cât mai natural, cu atât mai bine. Dar să fie îngrijire. În fiecare seară mă demachiez, dau cu o cremă hidratantă. Mai ales că eu stau ore întregi la filmări. Tenul devine uscat și are nevoie de mai multă atenție. Și măștile sunt binevenite, dar perioada asta n-am mai avut timp de ele.

  • Cea mică îți da voie să dormi, să te odihnești?

În ultima perioadă nu prea m-am mai odihnit, recunosc, pentru că îi ies dinții și e o perioadă în care doarme mai prost. Dar pot să zic că e un bebeluș perfect, foarte liniștit, foarte iubitoare. Adevărul că n-aș fi putut să fac față filmărilor foarte lungi și grele.

  • Cel mic a crescut și el.

Da, a făcut 7 ani, vine cu mine pe platouri, e asistentul meu, mai bate clachete.

  • Ai avut vreo scenă grea în ultima perioadă?

Da, una care a fost deja difuzată și mi-a dat bătăi de cap, din episodul 4, în care Eliza îi spune planurile lui Iordache. A fost o secvență grea, filmată destul de repede, dar cu probleme, mai ales că memoria după sarcină nu e atuul unei femei (n.r. funcția cognitivă și memoria se diminuează în cazul femeilor însărcinate). Înveți mai greu textul. Atunci îmi era greu dar acum e ok. Am fost afectată când am filmat pentru serial, au fost mici probleme.

  • Mi-ar plăcea să te văd într-un alt serial.

Și eu îmi doresc. Mie nu mi-a propus nimeni nimic momentan.  

Citește și:

Ce este „amnezia sarcinii“, o tulburare care afectează femeile însărcinate. Manifestări şi remedii de prevenire

Olimpia Melinte și-a botezat fiica la mare. Ce familie frumoasă are actrița din "Vlad"!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net