INTERVIU Tibi Clenci, jurat dur la "Bravo ai stil", tată și soț "de zahăr", acasă: "Soția mea e cea mai frumoasă sursă de inspirație"

Ultima actualizare:

    Tibi Clencifoto: Kanal D
Tibi Clencifoto: Kanal D

Noul jurat de la "Bravo ai stil, Celebrities", fotograful Tibi Clenci (46 de ani), ne-a povestit câteva detalii despre el și familia lui. Deși pare un dur, în realitate este un bărbat romantic, cu inimă de copil, care își ține familia departe de showbiz. Fiul și soția sa nu apar în mediul online și nici la evenimente mondene.

  • Click!: În primul rând, te rugăm să ne spui care e numele tău real?

Tibi Clenci: Clenci este numele tatălui meu. Iar Tibi este numele pe care mi l-au dat părinții mei și vine exact de la Tiberiu. Părinții mei au spus că li s-a părut armonioasă ideea de Clenci Tiberiu Mihail, este ca o poezie, simți că au rimă. Atunci ei își doreau ca al lor copil să fie unul cu nume sensibil.

  • Ești înconjurat de multe doamne și domnișoare sexy și frumoase. Cum e să le jurizezi săptămânal?

Tu zici de emisiunea de la Kanal D. Dar eu în general sunt înconjurat de femei frumoase acasă, soția mea, fetele familiei neamului meu sunt frumoase, cele cu care lucrez peste tot în lume sau aici, în București. Pentru mine a devenit obișnuință. De fapt, întotdeauna am căutat să nu mă las purtat de val când sunt înconjurat de frumusețe. Eu încep să "delirez" atunci când frumusețea este plusată cu spiritualitate. Atunci când fiecare dintre aceste minunate, frumoase, se transformă și într-o sursă de inspirație.

  • Soția ta a fost sursă de inspirație?

Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație. Avem un fiu împreună. Cumnată mea superbă este cea cu care am venit la party Elle. Uitându-te la cumnata mea, îți dai seama cum arată soția mea. Soția mea are două surori, cu care din timpul facultății eu am "pierdut" timpul. Soția mea este fost farmacist, însă acum e mamă 100%. Sora ei face make-up și este cea cu care lucrez peste tot în lume.


    Tibi Clenci și cumnata lui, la petrecerea Ellefoto: Gheorghe Chelu
Tibi Clenci și cumnata lui, la petrecerea Ellefoto: Gheorghe Chelu
  • Cum te-a cucerit soția ta?

A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis "tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad". Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani.

  • Sunteți părinți?

(Ne arată o fotografie) Avem un băiețel, Tudor Anghel, și are 5 ani și 6 luni.

  • Te gândeai vreodată că vei face televiziune?

Eu am terminat actoria, iar în anii 90-2000 am cochetat cu o mulțime de proiecte. În momentul acela erau posturile de televiziune care produceau videoclipuri și am avut multe apariții în videoclipuri, am fost și în sitcomurile de la început, dar departe de mine gândurile acestea. Acum sunt în proiectul de la Kanal D, însă atunci când lumea îți propune o chestie mișto nu ai cum să o refuzi. Așa că pentru un sezon sunt aici.


    Ilinca Vandici, Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice MunteanuFoto: Kanal D
Ilinca Vandici, Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice MunteanuFoto: Kanal D
  • De ce nu i-a venit cuiva ideea de a face parte și soția ta din poiectul "Bravo ai stil".

A, nu! După cum vezi, soția mea nici măcar nu mă însoțește aici. Nu m-a însoțit la niciuna dintre puținele petreceri la care am fost și eu, nici eu nu sunt prea monden. Așa este ea, mi-a spus să mă duc să mă întâlnesc cu cei cu care vreau să mă întâlnesc și întoarce-te acasă. Așa că ea întotdeauna m-a așteptat să mă întorc acasă.

  • Ce alte pasiuni mai ai în afară de TV și fotografie?

Toate sunt anexele jobului pe care îl fac. Romane, cărți, discuțiile cu oamenii, cele prelungite.

  • Ești un interlocutor plăcut...

Mă bucur să spui asta, pentru că pur și simplu, sincer, este feedback-ul pe care noi artiștii îl așteptăm. Eu nu aș putea spune că nu sunt un actor pe o scenă. De ce are un actor nevoie pe o scenă? De aplauze, de biss-uri, că să revină în forță și să demonstreze, să devină inspirațional.

  • Unde ai fost până acum, pe unde ai colindat?

În Franța, în Anglia, Italia, Mumbai, Dehli, China, Japonia, Africa. Am consumat o parte a itinerariului meu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net