Ioana Petric, aniversare de neuitat: „A fost cea mai lungă zi de naștere din viața mea”

Ultima actualizare:

    Ioana Petric și-a sărbătorit ziua de naștere și pe platourile de filmareFoto: Arhivă personală
Ioana Petric și-a sărbătorit ziua de naștere și pe platourile de filmareFoto: Arhivă personală

Ioana Petric, prezentatoarea Cronicii Cârcotașilor și a emisiunii Hai cu fetele, s-a bucurat de cea mai frumoasă și lungă zi de naștere Surprizele s-au ținut lanț, chiar și pe platourile de filmare, iar urările au început să curgă cu câteva zile înainte.

„A fost, cred, cea mai lungă zi de naștere din viața mea. Și mi-a plăcut tare mult. Am avut parte în weekend de o mini petrecere surpriză pusă la cale de familie și prieteni apropiați.

Apoi, la Hai cu fetele, de ziua mea, a venit cea mai bună prietenă în platou. Iar fetele au complotat cu părinții care au scos de la naftalină poze și video cu mine din copilărie. A urmat o zi plină de emoții, surprize, urări. E tare frumos să fie ziua ta și să ai parte de atâtea gânduri bune”, spune Ioana.


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Pentru prezentatoarea Cronicii Cârcotașilor și a emisiunii Hai cu fetele, de neuitat sunt și cadourile primite. „Ca orice fată, m-am bucurat de hainele primite, de parfumuri. Am primit și un urs imens, de la iubitul meu. Ca sa îi țină locul cand este plecat.

A! Și o vacanță de la fete, la Barcelona. Un city break. Asa ca abia aștept să se liniștească un pic valul pandemic și să vizitez orașul lui Gaudi și Dali. Si sa nu uit, parintii mi-au facut un cadou pe care mi-l doream tare, tare mult, un echipament de snowboarding”, a mai spus aceasta. Pe platourile de filmare de la Hai cu fetele, Ioana Petric a fost sarbătorită cu tort și flori. 

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net