Irina Fodor, apariție exotică în prima zi din America Express. N-o să crezi cu cine s-a pozat „Țuca”

Ultima actualizare:

Primele fotografii cu Irina Fodor la concursul America Express sunt exact ce ne-am fi dorit. „Țuca” radiază de bucurie, iar ținuta se încadrează perfect cu tradițiile și cultura din Mexic - prima locație de pe „Drumul Aurului”.

Irina Fodor a postat două fotografii din Mexic, în startul concursului America Express
Irina Fodor a postat două fotografii din Mexic, în startul concursului America Express

Plecată la capătul pământului, simpatica prezentatoare nu a uitat de fanii din România. Soția lui Răzvan Fodor a postat pe contul ei de Instagram un mesaj și două imagini superbe, în care este încadrată de persoane costumate în spiritele celor morți.

Citește și Răzvan Fodor, mesaj trist înainte ca Irina să plece la America Express. „Mai bine să mă evite o perioadă”

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat. Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile”, a scris Irina Fodor.

Irina Fodor, înconjurată de spiritele celor morți, în Mexic, la America Express. „Cursa a început”

„Dia de los Muertos” este una dintre cele mai mari festivități din Mexic. Ziua Morților este ziua în care sunt cinstite spiritele celor plecați pe lumea cealaltă. Aflată pe tărâmul aztecilor, „Țuca” a îmbrățișat din prima zi tradiția. În pozele publicate de Irina Fodor, aceasta se află alături de două persoane costumate pentru celebra sărbătoare din Mexic.

Vezi și Concurenții America Express au plecat către Mexic! Primele declarații

Se anunță o ediție incendiară, plină de distracție, tensiune, dar și de culori și peisaje fascinante. Emisiunea este prezentată din nou de îndrăgita Irina Fodor. Acest lucru nu i-a provocat însă atât de multă bucurie soțului, care va fi nevoit să stea departe de ea aproximativ 2 luni.

Răzvan Fodor a părut foarte răvășit în ziua când „Țuca” se pregătea de marea aventură din America de Sud. „Mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Asia Express Romania, să ai grijă de Țuca”, a scris artistul, cu șarmul caracteristic, pe pagina sa de Instagram.

Noul sezon din America Express se anunță electrizant. Concursul a început în Mexic

Noua ediție a celebrului program de televiziune aduce la start concurenți precum Puya, Jean Gavril, Bordea, Andre sau chef Scărlătescu. Cele 9 echipe vor călători prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o distanță ce adună peste 7.000 de kilometri.

America Express va putea fi urmărită în toamnă la Antena 1, iar prezentatoare Irina Fodor va fi din nou plină de strălucire, așa cum ne-a obișnuit la fiecare apariție. Așteptăm cu interes în săptămânile următoare și alte mici „cadouri” de pe traseu pe care „Țuca” dorește să le împartă cu fanii nerăbdători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net