Mama Irinei Rimes e cu ochii pe ea! Cine este Ciu Ciu?

Ultima actualizare:

Irina Rimes este în TOP, iar evoluția ei artistică a fost recunoscută recent la un nivel și mai înalt, odată cu lansarea documentarului despre viața și cariera ei, difuzat pe o celebră platformă de streaming. 

Invitată în cadrul emisiunii Adevărul Live, artista a vorbit despre noua producție ,,Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes", regizată de Barna Nemethi. Documentarul face deja senzație pe platforma de streaming, iar publicul a avut rara ocazie să cunoască o mică parte din ceea ce se ascunde în culisele succesului impresionant înregistrat de Irina Rimes, de la primele apariții până în prezent. 

Trebuie să vezi și: Irina Rimes a încins atmosfera la un eveniment monden din Capita

Irina Rimes a făcut o dezvăluire importantă despre îmbinarea creativității, specifice copilăriei, cu responsabilitățile vieții de adult.

  ,,Înainte credeam că o să mă simt penibil că sunt un copil într-un corp de matur, dar mi-am da seama că atât timp cât le combini într-un mod rezonabil și atât timp cât deciziile pe care le ei în viață sunt responsabile..."

Chiar în momentul în care Rimes vorbea despre cum gestionează aceste două elemente esențiale unui artist, a fost sunată în direct chiar de mama ei. Înregistrarea s-a oprit brusc, iar pe ecran a apărut o poreclă simpatică ,,Ciu Ciu". 

Click! a aflat că acesta este de fapt numele de alint pe care Irina Rimes i l-a dat mamei sale. Momentul a fost tratat cu umor și grație de către prezentatoarea Antoaneta Barbu și celălalt invitat prin Zoom, Barna Nemehti. 

Interesant de citi și: De ce a fost nevoită Irina Rimes să facă credit la bancă? «Asta era o combinație de pe aici»

Irina Rimes: «Am ajuns în punctul în care mă gândesc la parcursul meu»

Muncă, determinare, ambiție și, nu în ultimul rând, ignorarea haterilor, sunt doar câteva din atributele esențiale care, pe lângă talent, au ajutat-o pe Irina Rimes să ajungă una dintre cele mai respectate soliste ale momentului. Fiecare piesă a ei este în trending, iar fanii sunt în delir la fiecare concert live. 

Irina Rimes a dezvăluit în exclusivitate pentru Adevărul că ideea documentarului a pornit în perioada pandemiei 

,,Aveam mult timp liber și am ajuns în punctul în care aveam timp să mă gândesc la drumul meu la parcursul meu, ca artist și să mă ciocnesc de niște probleme cu care se ciocnesc artiștii la un moment dat, în ziua de astăzi. ", a menționat Irina Rimes. 

Secretul prin care Irina Rimes reușește să-și păstreze echipa 

Artista a fost întrebată cum reușește să păstreze lângă ea echipa cu ajutorul căreia aduce la viață fiecare proiect muzical cu care își suprinde faniii

,,Este o întrebare foarte bună. Cred că aduci oamenii cu talentul cu bună-voința, sau cu vibe-ul tău, dar trebuie să-i menții cu foarte multă răbdare și trebuie să fii burete între ei, pentru că oamenii sunt diferiți și s-ar putea ca ei cu tine să se înțelegă cu tine, dar ei între ei să nu se înțeleagă, să aibă viziuni diferite", a declarat Irina Rimes pentru Adevarul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net