Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink, în America: „M-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că...”

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a lăsat în urmă trecutul de la Izvorani și trăiește o viață luxoasă în America, alături de Mr. Pink, bărbatul cu care se iubește de mai bine de 10 ani și care i-a devenit soț anul trecut. Deși l-a dat demult uitării pe Irinel Columbeanu, cei doi sunt nevoiți să păstreze legătura prin prisma Irinei, fetița pe care o au împreună și care locuiește alături de mamă și partenerul său, pe care fostul milionar l-a și cunoscut. 

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Mr. Pink / foto: Colaj Click!
Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Mr. Pink / foto: Colaj Click!

În urmă cu ceva timp, invitat într-un podcast, Irinel Columbeanu dezvăluia faptul că l-a cunoscut personal pe Mr. Pink. Prima lor întâlnire nu a decurs prea bine, căci afaceristul chinez l-a certat pe fostul milionar de la Izvorani, în timp ce se aflau într-o parcare. 

Irinel Columbeanu, despre prima întâlnire cu Mr. Pink 

Fostul milionar care acum se află într-un azil de bătrâni mărturisea în urmă cu doar câteva luni că l-a cunoscut pe actualul soț al Monicăi Gabor. S-au întâlnit în America, în anul 2016, iar o altă revedere a avut loc un an mai târziu. 

În 2017, când se discuta plecarea Irinei la mama ei, tatăl ei a fost nevoit să dea din nou ochii cu Mr. Pink, cel care l-a și mustrat pentru faptul că nu era de acord ca adolescenta să plece de lângă el. A încercat să îl convingă pe Irinel de faptul că este necesar pentru Irina să crească într-un mediu benefic pentru creșterea și evoluția ei. 

„Viorel Grigoriu: De Mr. Pink ce spuneți? 

Irinel Columbeanu: Mr. Pink e un om foarte ok. Am reușit să-l cunosc. 

Viorel Grigoriu: Cum? 

Irinel Columbeanu: Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017. În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

image
image
image
image
image
image
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg
vulpitaa v1 e1699372320947 300x169 jpg
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png