Iulia Albu își acuză fostul soț că a lăsat-o pe fiica lor să doarmă în pat cu o fetiță diagnosticată cu Covid!

Ultima actualizare:

    Iulia Albu e din nou supărată pe fostul ei soțfoto: arhiva personală
Iulia Albu e din nou supărată pe fostul ei soțfoto: arhiva personală

E scandal, din nou, între Iulia și Mihai Albu! Stilista îl acuză pe fostul soț că a dat dovadă de neglijență la petrecerea pe care i-a organizat-o fiicei lor, Mikaela, de ziua ei. Mihai Albu este acuzat că și-ar fi expus fiica la Covid-19!

Mihai Albu a dorit să-i facă o surpriză fiicei sale, Mikaela, de ziua de naștere. Aceasta a împlinit 12 ani, prilej cu care celebrul designer i-a organizat o petrecere de pomină, la un hotel din Capitală, unde au fost invitați mai mulți prieteni și colegi de clasă de-ai Mikaelei.

Ghinionul a făcut ca una dintre invitate, cu care Mikaela a dormit chiar în pat după petrecere, să fie confirmată ulterior pozitiv cu Sars-CoV- 2. Iulia Albu a luat foc și i-a reproșat fostului soț că i-a pus în pericol fiica, deși aceasta are testul negativ. 

Mihai Albu: „Niciun copil nu prezenta vreun simptom și toate testele au fost negative”

Mihai Albu se apără și spune că fetița în cauză era negativă la momentul petrecerii, toți invitații la ziua fiicei sale fiind testați în prealabil. “Vineri, 1 octombrie, a fost ziua Mikaelei, a implinit 12 ani. Sâmbătă, 2 octombrie, i-am organizat o petrecere în aer liber la o terasă lipită de un loc de joacă, la care au fost invitați câțiva colegi și prieteni de-ai ei, în total 15 copii. Accesul la eveniment s-a facut doar pe bază de test Covid și doar în prezența părinților tuturor copiilor. Niciun copil nu prezenta vreun simptom și toate testele au fost negative. Această petrecere a avut loc cu încuviințarea EX-traordinarei mame a Mikaelei cu condiția prezentării testelor negative de către toți păriții/copiii, parinții nu au avut acces la petrecere, ei doar predând copiii și luându-i după.

La cinci zile după petrecere, una dintre fetițe a fost diagnosticată cu Covid. La aflarea acestei situații, toți copiii care au participat la petrecere au efectuat teste PCR (la șapte zile de la eveniment), toți având rezultate negative, inclusiv Mika, deci rezultă că acea fetiță nu era infectată la data petrecerii, probabil infectându-se ulterior, mai mult ca sigur de la școala ei, ea nefiind colegă cu Mika. Menționez faptul că fetița diagnosticată pe data de 6 octombrie cu Covid a dormit în noaptea de 2 spre 3 octombrie cu Mika în pat la mine acasă. Dacă ar fi fost bolnavă, cu siguranță i-ar fi transmis virusul Mikaelei și probabil și mie (eu am testul PCR oficial că sunt negativ, Mika de asemenea)”, a precizat Mihai Albu, pe Facebook. 

Mama lui Mihai Albu, diagnosticată cu Covid la 93 de ani

Celebrul designer de pantofi a dezvăluit și care este starea de sănătate a mamei sale, confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în urmă cu doar două zile. „În acest moment, distinsa EX-cepțională încercă să acuze fie părinții fetiței că ar fi prezentat un test fals, fie că eu aș fi expus-o într-un mod iresponsabil pe Mika. De asemenea, încearcă să lege faptul că mama mea, în vârstă de 93 ani (locuiește cu mine) diagnosticată pe data de 8 octombrie cu Covid, s-ar fi îmbolnăvit de la acea fetiță care a dormit cu Mika, la noi. Aceste acuze sunt fabricate și nu au niciun suport de adevăr, totul este pură speculație și momentele infectărilor nu se pot nicicum lega între ele. Despre mama aflați că este vaccinată și are o formă extrem de ușoară de boală”, a adăugat designerul de încălțăminte. 

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Albu, scandal și în pandemie cu fosta nevastă: ”Mi-am îmbrățișat fiica abia azi, după 63 de zile de dor”

Mihai Albu, despre divorțul de Iulia: «Am fost fericiți până a apărut găina»

Mihai Albu, mai mult timp cu fiica sa. Designerul a câștigat procesul cu Iulia

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia Sovia Vicoveanca jpeg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png