Iulia Vântur și Salman Khan, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, în India

Ultima actualizare:

    Iulia Vânturfoto: The Storyalist
Iulia Vânturfoto: The Storyalist

Iulia Vântur și Salman Khan sunt din nou un cuplu! Cei doi au fost surprinși împreună la comemorarea prietenului lor, Wajid Khan, răpus de Covid anul trecut!

Pe 8 octombrie, Salman Khan a participat la o petrecere organizată în onoarea artistului Wajid Khan, răpus anul trecut, în vară, de Covid-19. Renumitul actor indian i-a adus un omagiu amicului său, Wajid Khan. Momentul a fost filmat chiar de fratele artistului, care a publicat un filmuleț plin de emoție, cu pomenirea regretatului artist în mediul virtual. Cei doi apar în timp ce se pregătesc să deguste din tortul aniversar, comandat pentru regretatul Wajid Khan, decedat la vârsta la 43 de ani. Surpriză însă! Pe filmare, chiar lângă Salman Khan, apare și românca noastră, Iullia Vântur, iubita celebrului actor de la Bollywood.


    Iulia Vântur, alături de Salman Khan, la comemorarea lui Wajid Khanfoto: captură YouTube
Iulia Vântur, alături de Salman Khan, la comemorarea lui Wajid Khanfoto: captură YouTube

Wajid Khan era unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India, el compunând de-a lungul anilor foarte multe piese ca parte a duo-ului Sajid-Wajid. Wajid Khan a lucrat la numeroase albume pentru filmele în care joacă iubitul Iuliei Vântur, nimeni altul decât Salman Khan. „Dabangg”, „Wanted” și „Partner” sunt doar câteva dintre proiectele la care a lucrat regretatul artist, bun prieten cu frumoasa blondină.

Iulia Vântur s-a întors în India

În momentul în care Wajid Khan a murit de Covid, după ce o perioadă a stat internat, Iulia Vântur a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. „Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o. Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste!”, a scris vedeta anul trecut, pe contul său de Instagram, pângându-și amicul comun cu iubitul ei Salmah Khan.

Iulia Vântur s-a întors în India după o perioadă în care a stat în România. Vedeta are mai multe proiecte de terminat la Bollywood, însă spune că nu-și prea dorește să joace în același film cu iubitul ei, Salman. „Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm. Mi s-a oferit să joc cu Salman, dar ideea e că nu vreau... poate nu-mi doresc să jucăm împreună”, a declarat Iulia, pentru Click.ro.

Citește și:

INTERVIU Iulia Vântur, succes fulminant cu Salman Khan. Ce spune despre venirea în România, copii și relație: "Suntem pe același vibe creativ"

INTERVIU Iulia Vântur, adevărul despre situația ei din India. Se întoarce sau nu la Salman Khan?

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png