Kitty Cepraga, adevărul despre divorțul de James: “Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite“

Ultima actualizare:

    Cristina și James au împreună o fetiță superbăfoto: Instagram
Cristina și James au împreună o fetiță superbăfoto: Instagram

A plecat din România în urmă cu 20 de ani și s-a stabilit în Italia, la Roma. Kitty Cepraga a dus o viață discretă alături de soțul său, James Goodwin, cu care s-a căsătorit în 2011. Acum însă artista s-a despărțit de soț, după 15 ani de căsnicie, are un copil și nu exclude o reîntoarece definitivă în România.

În urmă cu 20 de ani, Cristina Cepraga cunoștea un succes fulminat în România datorită proiectului „Școala vedetelor”, unde a fost implicată alături de artiști cum ar fi Adrian Despot sau Călin Goia. După „Școala Vedetelor”, Kitty Cepraga a început studiile pentru teatru apoi, la doar 24 de ani, a plecat în Italia. De atunci, artista a jucat în mai multe filme cunoscute, cum ar fi „Unknown Beyond”, „Moștenirea”, „Gun of the Black Sun” și „Botticelli Murders”.

A divorțat după 15 ani de căsnicie

În Italia, Kitty și-a găsit și jumătatea. Ea s-a căsătorit în 2011, după patru ani de relație, cu James Goodwin (43 de ani), un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May, în vârstă de șase ani. Kitty s-a întors însă în România chiar pe timp de pandemie și a rămas aici din cauza lockdown-ului impus de autorități anul trecut. Blonda fatală a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, James Goodwin, după o căsnicie de 15 ani. Kitty a păstrat discreția asupra divorțului, așa cum a făcut-o și cu căsnicia ei. Prezentă în emisunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, Kitty Cepraga a dezvăluit, în premieră, care au fost motivele care au dus la divorțul de soțul ei.

Ar vrea să revină defintiv în România

“Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie“, a spus artista, la Pro TV, evitând să dea alte detalii. Aflată în România alături de fetița ei, Aurora, Kitty Cepraga se gândește să se stabilească din nou aici, deși fiica ei își mai vede tatăl doar prin intermediului Internetului. „Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic”, a declarat artista, pentru Okmagazine.ro.

Citește și:

Kitty Cepraga, despre despărţirea de soţ şi revenirea în România: "Vreau iubire în toate formele posibile''

Iată familia secretă a lui Kitty Cepraga!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net