La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Deea Maxer. A oferit detalii incendiare despre prima partidă de amor: „Am ținut ochii închiși”

Ultima actualizare:

Prima dragoste, primul sărut, prima apropiere intimă - acestea sunt momentele cele mai frumoase și mai prețuite din viața unei femei. Şi aceste momente sunt dezvăluite doar celor mai apropiate ființe. Dar Deea Maxer (33 de ani) a vorbit deschis şi cu presa despre prima sa noapte de amor și a oferit detalii incendiare în urmă cu un an!

Deea și Dinu Maxer la un eveniment. Foto: Facebook Deea Maxer
Deea și Dinu Maxer la un eveniment. Foto: Facebook Deea Maxer

Deea era doar o elevă de liceu atunci când l-a cunoscut pe Dinu (49 de ani). Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2005, la o petrecere de „Balul Bobocilor”. Ea avea doar 15 ani, iar el avea 31 de ani.

Pentru el a fost dragoste la prima vedere, pentru mine nu, pentru că nu îndrăzneam la o relație cu Dinu”, mărturisea Deea acum un an, pentru emisiunea „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Cuceritor din fire, Dinu a reușit să câștige în cele din urmă inima fetei și au trăit o poveste de dragoste extraordinară, fără să le pese de părerea celor din jur. Dar o vreme cei doi au ținut relația ascunsă. Nici măcar părinții lor nu au știut mult timp că ei sunt împreună, căci au amânat momentul în care a apărut oficial în public.

De-atunci încolo, relaţia lor a evoluat firesc. S-au căsătorit după trei ani de iubire, în august 2008, şi au doi copii, Andreas (11 ani) și Maisa (3 ani).

Dinu, primul bărbat din viaţa Deei

Deea este una dintre puţinele femei care mai pot spune în zilele noastre că s-au măritat cu bărbatul cu care şi-au pierdut virginitatea. Având în vedere vârsta la care ea l-a cunoscut pe Dinu e uşor de imaginat că el a fost şi primul bărbat din viaţa sa sexuală. Cele mai frumoase momente din viața cunoscutei artiste au fost trăite alături de Dinu Maxer.

Dinu a fost primul ei iubit, prima ei dragoste și primul bărbat pe care l-a cunoscut intim, căci Deea a ales să piardă virginitatea cu el, pe când avea doar 15 ani. „A fost primul meu iubit. I-am avut ca model pe părinții mei. Și tatăl meu a fost primul bărbat din viața mamei. Am ținut ochii închiși”, a adăugat Deea Maxer în acelaşi interviu. 

Atunci când a cunoscut-o pe Deea, Dinu tocmai se despărțise de Nicoleta Luciu, cu care a avut o relaţie timp de opt ani. Cântăreaţa a explicat că relația anterioară a soțului ei s-a încheiat pentru că el nu dorea să-și întemeieze o familie la acea vreme.

Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! [...] Fosta lui iubită (Nicoleta Luciu, n.r.) s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!”, a mai spus Deea pentru aceeaşi sursă.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net