Lamia Beligan s-a căsătorit în secret! Primele imagini cu fiica lui Radu Beligan mireasă

Ultima actualizare:

    Lamia Beligan și Alexandru Turcu se iubesc de trei anifoto: arhiva personală
Lamia Beligan și Alexandru Turcu se iubesc de trei anifoto: arhiva personală

Se poartă nunțile la secret în showbiz! Lamia, fiica lui Radu Beligan, s-a căsătorit în mare discreție, pentru a doua oară. Actrița, în vârstă de 55 de ani, trăiește de trei ani o poveste de dragoste frumoasă cu actorul de comedie Alexandru Turcu.

Lamia Beligan, actrița Teatrului Național de București, a spus „Da!” pentru a doua oară! Actrița s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul de comedie Alexandru Turcu. Cei doi îndrăgostiți au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă. „A fost o hotărâre reciprocă. Ne-am gândit că, dacă după trei ani de convieţuire, încă ne mai dorim la fel de mult să trăim împreună, atunci… let’s do it (n.r. hai s-o facem)! Nu starea civilă a contat, ci mai ales primirea binecuvântării Lui Dumnezeu în taina cununiei. S-a întâmplat că el m-a cerut şi… eu l-am amânat! Eu am mai fost căsătorită, am trecut prin experienţa asta şi nu eram aşa dornică să o reeditez, aşa că am zis că, dacă o mai fac, trebuie să fiu foarte sigură, să îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Singurul considerent a fost dacă aş putea să trăiesc zi de zi cu omul ăsta'', a declarat Lamia Beligan, pentru viva.ro.


    Lamia Beligan și Alexandru Turcu s-au cununat civil în luna maifoto: arhiva personală/VIVA
Lamia Beligan și Alexandru Turcu s-au cununat civil în luna maifoto: arhiva personală/VIVA

Lamia Beligan: ”Cununia religioasă a fost departe de Bucureşti, în munţi”

Cei doi și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, alături de prieteni foarte apropiați. Cununia civilă a avut loc în această primavară, iar cea religioasă s-a desfășurat departe de Capitală, în munți, pe data de 17 iulie. „Cununia civilă a avut loc pe 7 mai. A fost ceva restrâns, foarte intim, din cauza pandemiei. Am purtat măşti pe parcursul ceremoniei. Nu am vrut să ne facem reclamă, nu am pus pe Facebook nimic. Cununia religioasă a fost pe 17 iulie, într-un cadru şi mai discret, departe de Bucureşti, în munţi”, a mai dezvăluit actrița. 


    Lamia Beligan și Alexandru Turcu s-au cununat religios în costume popularefoto: arhiva personală/VIVA
Lamia Beligan și Alexandru Turcu s-au cununat religios în costume popularefoto: arhiva personală/VIVA

Lamia Beligan: ”S-au întâlnit doi oameni singuratici”

Lamia Beligan și Alexandru Turcu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani de zile. „N-am avut niciodată problema singurătăţii. Nici el nu a avut-o. S-au întâlnit doi oameni singuratici. El era în lumea lui, cu cărţile. L-am simţit din prima clipă că este un om cu inima curată. Ăsta cred că a fost atuul lui principal, pe lângă intelectul deosebit, sufletul lui pur. Asta mi s-a părut extraordinar. În lumea asta de oameni ipocriţi şi duplicitari e foarte rar să găseşti un om pur”, a mai spus actrița. Actriţa Lamia Beligan a mai fost căsătorită o dată cu regizorul Cristian Hadjiculea.

Marele actor Radu Beligan s-a stins din viață pe data de 20 iulie 2016. Fostul actor a avut patru copii: Anamaria, Raluca, Alexandru și Lamia Beligan.

Citește și:

Femeile din viața lui Radu Beligan. Actorul a fost căsătorit de trei ori

Lamia Beligan, despre tatăl ei, cu lacrimi în ochi: ”Cred că mă veghează de acolo de unde este”

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net