VIDEO Laura Cosoi, moment de tandrețe copleșitoare cu micuța Lara

Ultima actualizare:

Laura Cosoi se află într-un moment minunat al vieții ei, căci în urmă cu două săptămâni, a adus pe lume, pe cale naturală, celei de-a treia fiice, micuța Lara. Fericita mămică a împărtășit azi prima filmare alături de copilă, un videoclip înduioșător în care se poate vedea miraculoasa conexiune între mamă și fiică. 

VIDEO Laura Cosoi, moment de tandrețe copleșitoare cu micuța Lara
VIDEO Laura Cosoi, moment de tandrețe copleșitoare cu micuța Lara

Recent, Laura Cosoi și familia ei au celebrat nașterea celei de-a treia fiice a vedetei cu soțul Cosmin Curticăpean. Actrița este deosebit de emoționată de această etapă prin care trece și redescoperă cu fiecare moment bucuria de a aduce pe lume o nouă viață. Laura a ales să experimenteze fiecare aspect al rolului de mamă și, la cei 40 de ani, a ales să dea naștere pe cale naturală.

Vezi și: Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara

Laura Cosoi a împărtășit fanilor prima filmare alături de minunata Lara, iar imaginile sunt de-a dreptul înduioșătoare și extrem de personale, căci demonstrează legătura specială care există între mamă și copilul ei, încă din primele zile de viață ale micuței. 

Actrița poate descrie cu greu toate emoțiile care o încearcă în această perioadă, în care se simte atât de recunoscătoare pentru familia ei atât de iubitoare, căci soțul și celelalte două fiice au susținut-o în fiecare clipă. 

Laura Cosoi a descris filmarea superbă, alături de cea de-a treia copilă a ei, cu un singur cuvânt, care se potrivește perfect: «tandrețe». 

Nu rata nici: Laura Cosoi, imagini emoționante alături de cele 3 fetițe și mama ei! Ce bine arată Ligia Cosoi!

Unde o va creștina Laura Cosoi pe fiica Lara

Pe 23 iunie, Laura Cosoi a devenit mama a trei fiice, iar acum, actrița deja pregătește botezul Larei. Actrița și soțul ei Cosmin Curticăpean au început să organizeze evenimentul și să pună la punct detaliile. Cuplul a optat pentru o locație superbă, cu totul specială și atipică, în comparație cu celelalte vedete din showbiz. Laura Cosoi vrea să o creștineze pe fiica ei Lara, într-o biserică din Maramureș. 

Hai să afli și: Laura Cosoi, gest emoționant din partea soțului, după nașterea fiicei lor: «Câtă iubire»

Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a declarat Laura Cosoi, potrivit Ego.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net