Laurențiu Reghecampf a aflat sexul bebelușului. Corina Caciuc va naște în luna mai

Ultima actualizare:

  Corina îl face tată pentru a treia oară pe Laurențiu ReghecampfFoto: arhivă personală
Corina îl face tată pentru a treia oară pe Laurențiu ReghecampfFoto: arhivă personală

Cel mai aprig scandal din showbiz e departe de a se încheia. În plin scandal al divorţului de Anamaria Prodan, antrenorul a aflat că iubita Corina îi va naşte în mai un băieţel la o maternitate privată din oraşul în care locuiesc. La rândul ei, Anamaria Prodan a făcut declaraţii exclusive pentru Click! despre divorţ, în perioada în care a fost plecată în Dubai.

Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte să devină pentru a treia oară tată, culmea, tot de băiat, aşa cum de altfel şi-a dorit, scrie Cancan! Iubita mai tânără cu 17 ani va aduce pe lume primul lor moştenitor în luna mai, adică peste şase luni.Corina Caciuc (29 de ani) a fost la primele ecografii, iar medicii i-au spus că în proportie de 80%  bebeluşul din burtică este de sex masculin şi se va concretiza suta la sută în doar câteva săptămâni, conform unor apropiaţi ai cuplului. În prezent, Reghe şi iubita lui sunt stabiliţi la Craiova, acolo unde aceasta va naşte, la o clinică privată din Bănie. Despre actuala iubită-amantă se ştie că este născută în Deva şi l-a cunoscut pe Reghecampf peste hotare. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, unde şi-ar fi şi început relaţia, apoi s-au distrat în vacanţă în tot acolo.


  Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 13 ani de căsnicie
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după 13 ani de căsnicie

Anamaria Prodan: «Nu am căutat amantele, dacă-s gravide şi cu cine sunt»

Pe de altă parte, divorţul dintre impresara FIFA şi soţul ei Laurenţiu Reghecampf a intrat în linie dreaptă. Laurenţiu Reghecampf a depus, luna trecută, actele la Judecătoria Buftea şi a cerut ca divorţul să fie trecut la secret. Anamaria Prodan a făcut declaraţii exclusive pentru Click!, în perioada în care a fost plecată la Dubai, despre divorţ.

„Am vorbit cu Laurenţiu şi am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulţi ani. Probabil că Laurenţiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp şi, când va realiza, va fi jale pentru toată lumea. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbeşte. Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Cine mă cunoaşte, vă spun eu că tremură de acum! Când soţul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru click.ro.

Anamaria Prodan a trimis săgeţi ţintite către Corina Caciuc, femeia cu care antrenorul s-a mutat la Craiova şi care este însărcinată acum cu un băieţel. „Este alegerea lui şi, dacă noi îl iubim atât de mult şi îl respectăm, l-am lăsat, după cum vedeţi. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide şi cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce şi-au dorit toată viaţa! Una îşi doreşte de la 18 ani să fie cunoscută! Toate roiesc în jurul lui ca fluturii”, a mai spus Anamaria Prodan.

«Este o poveste urâtă»

Impresara e gata de divorţ şi şi-a pregătit avocaţii. Între timp, în presă au apărut informaţii scandaloase referitoare la divorţ. S-a spus că antrenorul ar fi blocat banii familiei din anumite conturi, investind într-o firmă cu actuala parteneră  Corina Caciuc şi cu fiul lui cel mare, Luca Reghecampf.

„Este o poveste unde avocaţii se vor uita foarte atent, este o poveste urâtă. Nu vreau vreodată să cobor în această mocirlă ordinară. Este o poveste nedemnă pentru Laurenţiu Reghecampf, iar, dacă a făcut aşa ceva, Dumnezeu va avea grijă! Ştii ce se întâmplă cu trădătorii! Pentru mine capul plecat sabia îl taie primul”, a mai declarat sexy impresara, în exclusivitate pentru Click!


  Laurenţiu Reghecampf, alături de băieţii lui, Bebeto şi Luca
Laurenţiu Reghecampf, alături de băieţii lui, Bebeto şi Luca

Reghecampf are doi băieţi cu două soţii

Lui Laurenţiu Reghecampf îi este predestinată postura de tată de băieţi, se pare. În urmă cu 20 de ani a devenit tatăl unui băiat pe nume Luca, din mariajul cu Mariana, apoi, în urmă cu 13 ani, din relaţia cu Anamaria Prodan, a rezultat Laurenţiu junior, sau Bebeto, aşa cum este alintat deocamdată mezinul. Primul fiu se ocupă de afaceri, iar Bebeto îi moşteneşte talentul de fotbalist, şi îşi doreşte pe viitor să devină celebru ca şi tatăl său. 

image
image
image
image
image
image
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa  colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!
dem radulescu si fiica irina radulescu jpeg