Primele imagini publice! Laurențiu Reghecampf, video cu bebelușul la ecografie! Ce gest a făcut micuțul

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a postat primele imagini cu bebelușul din burtică! Antrenorul Craiovei s-a mândrit pe rețelele de socializare cu micuțul, care pare să aibă deja foarte multă energie.

Reghe e deja mândru de bebelușul din burtica iubitei sale, Corina Caciuc
Reghe e deja mândru de bebelușul din burtica iubitei sale, Corina Caciuc

Reghe a făcut senzație pe Instagram cu video-ul în care apare bebelușul din burtica iubitei sale, Corina Caciuc. Comentariile au început să curgă după ce antrenorul Craiovei a făcut publice primele imagini cu micuțul, deja foarte activ, de la ecografie.

Laurenţiu Reghecampf va deveni iar tată în luna mai, iar Corina Caciuc va naște la o clinică privată din Craiova, acolo unde locuiesc cei doi.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Conform unor surse din anturajul fostului cuplu Prodan-Reghecampf, cuplul s-a cunoscut în Dubai, unde Corina a și locuit o perioadă destul de lungă. Corina l-a urmat pe Reghecampf în țară, când acesta a fost numit antrenor la Univeristatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf are doi băieți din relații anterioare

Laurenţiu Reghecampf mai are doi fii, cu alte două femei. Din mariajul cu Mariana Pffiefer, Reghe a devenit tatăl unui băiat pe nume Luca, acum 21 de ani. Din relația cu Anamaria Prodan, îl are pe Laurențiu junior, care este alinat Bebeto și are 13 ani. Luca, fiul cel mare se ocupă de afaceri, iar Bebeto își dorește să calce pe urmele tatălui său și să devină fotbalist.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, divorț după 15 ani

anamaria prodan laurentiu reghecampf 0 jpeg

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin divorț, după o căsnicie de 15 ani. Primul termen va fi pe 7 februarie, în mai puțin de o lună, la Judecătoria din Buftea.

Impresa a câștigat o primă bătălie cu fostul soț: poate să îi folosească numele, după ce Reghe a depus o Ordonanță care îi interzicea Aneimaria să facă acest lucru. Agentul FIFA a mai depus două plângeri penale, una pe numele lui Reghe și una pe numele Corinei Caciuc.

De la anunțul sarcinii Corinei, Anamaria a lansat mai multe atacuri la adresa amantei lui Reghe. Cel mai recent, ea a spus că nu i se pare normal să aibă o iubită nu cu mult mai mare decât fiul său. "În condițiile în care un copil de-al tău are 23 de ani și iubita 29, trebuie să fii dement. O mai cunoaște și toată lumea, și anturajul lui fii-ta. E jenant", a declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net