Lidia Buble are un nou iubit! Cum s-a dat de gol vedeta

Ultima actualizare:

Lidia Buble este una dintre vedetele care își împărtășește întâmplările cu fanii, pe social-media și surprinde adesea cu declarații inedite despre viața personală. Ei bine, azi, artista a recunoscut, din greșeală, că are un iubit.

Lidia Buble s-a dat de gol! Are un nou iubit
Lidia Buble s-a dat de gol! Are un nou iubit

Lidia Buble a susținut un concert privat în Baia Mare și după eveniment s-a așezat singură în restaurantul hotelului, unde a savurat o cafea și a început să facă destăinuiri fanilor, pe social-media. 

Lidia Buble are un nou iubit!

Artista a împărtășit fanilor pe contul de Instagram că a încercat un nou ruj, de culoare roșu aprins și că îl recomandă, deoarece nu se șterge de pe buze, nici măcar în timpul sărutărilor pasionale. Ba mai mult, pe vedeta nu s-a putut abține să nu dezvăluie că a testat acest aspect, adică s-a sărutat pătimaș cu un bărbat misterios și rujul a rezistat intact pe buzele vedetei.

"Ce pot să vă mai zic...a fost probat, puteți să vă țucați cât vreți că nu se transferă", a menționat Lidia Buble. 

Fanii au avut ocazia să o vadă pe Lidia Buble așa cum artista nu s-a înfățișat niciodată pană acum, extrem de melancolică, stând la cafea, în restaurantul hotelului unde fusese cazată. 

Plină de nostalgie, Buble a menționat că îi este dor de unul dintre cele mai emblematice evenimente din Baia Mare și anume Festivalul Castanelor, unde a cântat de mai multe ori de-a lungul carierei. 

,,Mi-am dat seama încă o dată că e ceva cu locul ăsta, mă simt exact ca acasă și așa singură cum sunt și cum stau, mă simt excelent. Știți de ce îmi mai este foarte dor, legat de Baia Mare, de Festivalul Castanelor, este cel mai frumos, este absolut superb", a declarat Lidia Buble, fanilor.

Lidia Buble a dispărut de pe Instagram

Lidia Buble a trecut, la un moment dat, printr-o perioadă destul de agitată. După o relație pasională cu actorul cubanez Harlys Becerra, cei doi s-au despărțit în termeni amiabili, iar vedeta părea să nu fie deloc afectată. 
Apoi, brusc, Lidia Buble a dispărut de pe social-media, mai exact și-a șters toate postările de pe Instagram, iar în locul pozei de profil apărea un cerc negru. 

Citește și Sora Lidiei Buble, de-o frumuseţe răpitoare. Zici că-i Sophia Loren: buze cărnoase, păr creţ, trup armonios

Fanii au crezut că artista se confruntă cu moartea cuiva drag, însă după două săptămâni de speculații, Buble a reapărut, cu un look total schimbat, și a menționat că a avut nevoie să ia doar o pauză de la rețelele de socializare. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net