Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj emoționant pentru Spike, la un an de la divorțul de Bodea: „Pentru că exiști tu”

Livia se confruntă cu o avalanșă de critici și reacții negative după ce a fost dezvăluit că l-a înșelat pe Cătălin Bordea cu Spike, care este cel mai bun prieten al acestuia.

Livia și Spike sunt împreună de peste un an / foto: arhiva personala
Livia și Spike sunt împreună de peste un an / foto: arhiva personala

În ciuda valului de ură și a comentariilor răutăcioase care i-au fost adresate, Livia pare neafectată și își continuă nestingherită relația cu Spike.

A trecut un an de la divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia, însă ea continuă să fie ținta unor critici dure din partea publicului, după ce a fost dezvăluit că l-a înșelat pe fostul ei soț cu Spike, cel mai bun prieten al acestuia și cavaler de onoare la nunta lor, potrivit Spynews.

Livia este foarte îndrăgostită de Spike

Livia și Spike apar destul de rar împreună în public, dar mereu lasă impresia că relația lor este solidă și că nu sunt afectați de comentariile negative.

Recent, fosta soție a lui Cătălin Bordea a postat pe Instagram o fotografie alături de actualul ei iubit, însoțită de un mesaj subtil care sugerează că reușește să treacă peste criticile primite datorită sprijinului său. „Iert lumea pentru că exiști tu”, a scris Livia Eftimie.

Cătălin Bordea suferă și are nevoie de terapie

Cătălin Bordea traversează o perioadă extrem de dificilă atunci când a divorțat de soția sa. La scurt timp după această despărțire dureroasă, el a suferit o nouă pierdere devastatoare: mama sa a murit din cauza unei boli nemiloase.

Aceste evenimente tragice i-au șters zâmbetul de pe chip, iar pentru a face față suferinței, Cătălin a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog. Acum, la un an după divorț, actorul vorbește deschis despre ședințele de terapie care l-au ajutat să depășească aceste momente grele.

„E foarte bun omul. Îți spune lucrurile direct, fără să te menajeze. Mă duc la ședințe chiar și în chiloți, adică... A fost un pic ciudat la început, pentru că eu am fost educat să nu împărtășesc lucruri, mai ales cu un bărbat, de teama să nu fii considerat mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
blake lively deadpool profimedia jpg
iaht spielberg click jpg
monica barladeanu jpg
banner anca serea 2 png
Banner Dorel Vișan
    După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație
flacara olimpica shutterstock 749424172 jpg
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
image
actualitate.net
image
actualitate.net