Liviu Vârciu are succes şi după 22 de ani cu «Ochii Tăi»: «E o piesă nemuritoare»

Ultima actualizare:

   De ieri, Liviu Vârciu a revenit pe micile ecrane, iar azi îşi va lansa primul film în calitate de producător
De ieri, Liviu Vârciu a revenit pe micile ecrane, iar azi îşi va lansa primul film în calitate de producător

Fostul solist din trupa L.A. a revenit atât în televiziune, la Antena 1, ca prezentator al emisiunii „Preţul cel bun”, dar şi cu dublu rol în filmul „Zăpadă, Ceai şi Dragoste”, unul de actor şi unul de producător. Despre aceste ipostaze, dar şi despre familie - copii şi iubită, Liviu Vârciu (40 de ani) ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

Click!: Salutare, Liviu. După un an şi ceva, iată că în sfârşit lansezi primul tău film din postura de producător, „Zăpadă, Ceai şi Dragoste”. Ce aşteptări ai? Crezi că îţi vei recupera banii? 

Liviu Vârciu: Aşteptările mele sunt la fel de mari ca dragostea mea pentru film. Îmi doresc să creez o imagine bună şi printre producători, nu doar printre actori. Banii sunt importanţi, dar într-un plan secundar. Cel mai important e ca filmul să fie bine primit de public. 


  Acum 20 de ani, în trupa L.A.
Acum 20 de ani, în trupa L.A.

Cine te-a sprijinit cel mai mult cu acest proiect? Unul dintre oamenii care te-au ajutat ştim că a fost iubita, mama copiilor tăi şi asociata ta, Anda... 

E partenera mea de viaţă şi normal că e şi partenera mea în proiectul acestui film. Ne sprijinim unul pe altul şi suntem alături la bine şi la greu şi împreună reuşim să ducem la bun sfârşit toate proiectele pe care le începem. 

Anda nu apare şi ea în film?  

A fost un gând, dar am decis împreună că nu era atunci momentul să cocheteze cu actoria. 

Cum ai reuşit să aduni atâtea vedete într-un singur proiect? 

În toţi anii de carieră în care am lucrat la toate televiziunile, mi-am făcut destul de mulţi prieteni. Când mi-a venit ideea filmului, am pus mâna pe telefon şi i-am sunat. Toţi au răspuns pozitiv şi au fost încântaţi să participe la proiect. 


   Şi joacă în filmul produs de el
Şi joacă în filmul produs de el

Pe foştii colegi din trupa L.A. nu te-ai gândit să-i aduci în film? 

Nu m-am gândit la asta, poate în partea a doua a filmului. 

Ce relaţie ai acum cu ei? 

Suntem prieteni şi încă mai cântăm împreună. 

Cum îţi explici că piesele L.A. încă se mai cântă în cluburi şi la petreceri? Că au succes după 20 de ani? 

Mă bucur că prinde şi a prins L.A. atâţia ani şi că «Ochii Tăi» e o piesă nemuritoare. Nu pot decât să le fac în ciudă colegilor mei care scot piese pe bandă rulantă, iar eu mă bucur de succes cu «Ochii Tăi» şi acum, după 22 de ani de la lansare. 

Copiii tăi au văzut filmul? Ce părere are fiica ta cea mare? 

Copiii mei n-au văzut încă filmul. 

Apropo de copii, vă mai doriţi? 

Ne mai dorim copii! Dar cu doi copii încă mici este complicat. Vrem să putem avea grijă de cei doi momentan şi după ce va mai trece timpul vom vedea. 

Prezintă «Preţul cel bun» cu prietenul Andrei Ştefănescu 

3 9 jpeg

Premiera quiz show-ului „Preţul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, a avut loc ieri, 6 septembrie, la Antena 1. De luni până vineri, de la ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin de energie şi câştiguri valoroase. „Preţul cel bun” („The Price is Right”) e o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanţii concurează pentru a câştiga premii în bani şi produse, aproximând sau ghicind exact preţul unor produse prezentate. Selectaţi din public, concurenţii trebuie să liciteze preţul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depăşească.  

Liviu are trei copii 


  Carmina, fiica cea mare
Carmina, fiica cea mare

Îndrăgitul solist este un tată împlinit. Are o fată, Carmina, de 19 ani, dintr-o relaţie din adolescenţă. Din relaţia cu Anda Călin are doi copii, Anastasia Maria, de 4 ani, şi Liviu Matei, un an şi 3 luni. 


  Anastasia are 4 ani
Anastasia are 4 ani


  Liviu junior
Liviu junior
image
image
image
image
image
image
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg