Locul care a fascinat-o pe Corina Caragea în călătoriile ei. „E altă planetă”

Corina Caragea a dezvăluit un loc scump care a fascinat-o și unde s-ar întoarce cu drag de fiecare dată. Pasionată de călătorii, îndrăgita vedetă și-a întins aripile și călătorit în toate colțurile lumii. Totuși, frumoasa brunetă a precizat că există un loc despre care ar putea să vorbescă „până mâine”, „Am o listă de lucruri care m-au șocat acolo”, a spus celebra prezentatoare a știrilor din sport de la Pro TV.

Locul care a fascinat-o pe Corina Caragea în călătoriile ei. Foto: colaj Instagram
Locul care a fascinat-o pe Corina Caragea în călătoriile ei. Foto: colaj Instagram

Prezentă în podcastul lui Mihai Morar, Corina Caragea a împărtășit cu grație și eleganță numeroase povești trăite în afara țării. Vedeta nu și-a ascuns fascinația pe care o are pentru țări precum Spania sau Italia, și nici dragostea pentru New York. Însă, pe harta vedetei stă bine cimentat și un loc din Asia.

„Japonia are un loc aparte în jurnalul meu de călătorie. E altă planetă”, a spus fermecătoarea prezentatoare. Aceasta a precizat că o astfel de călătorie e „ceva unic în viață” și i-a recomandat lui Mihai Morar să viziteze fără copii această țară din Asia.

Vezi și: Corina Caragea, în corset roșu și pantaloni de piele, la cursele de mașini! A cucerit pe loc publicul

„Nu-mi mai amintesc bine prețurile, am fost în 2018. Dar pot să zic că merita. Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo e foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră a europenilor. Și mentilate... și tehnologie. 

În primul rând, ei întotdeauna se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine... în toaletă, în hotel, în restaurant”, a dezvăluit vedeta în timpul podcastului „Fain și Simplu”.

Vezi și: Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru Ramona Păun! „Lumea asta e plină de farmec”

Corina Caragea a fascinată de Japonia. „Sunt cu 20 de ani în fața europenilor”

Prezentatoarea știrilor din sport le recomandă călătorilor să petreacă măcar două săptămâni în Japonia. Bruneta a apucat să ajungă chiar și pe Insula Okinawa, acolo unde se spune că trăiesc cele mai multe persoane de peste 100 de ani.

Există și mici complicații pentru cei care ajung în Japonia. Corina Caragea a povestit că dialogul poate reprezenta o problemă deoarece niponii nu stăpânesc prea bine limba engleză. În rest, totul e impresionant!

Poate te interesează: Imaginea pe care mulți o vor ștearsă! Bianca și Bădălău, într-o vacanță tip luna de miere

Corina Caragea a călătorit multa vara asta pentru a recupera vacanțele pierdute în timpul pandemiei de coronavirus. Vedeta a mărturisit că s-a plimbat atât în țară, cât și în afara acesteia. Printre destinațiile vizitate se află Helsinki, Valencia, Barcelona, Istanbul și Republica Dominicană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net