Loredana Chivu, Cătălin Cazacu și Maria Ilioiu, la tribunal cu clinica vedetelor, unde au descins mascații. Ce au pățit fiecare


    Loredana Chivu, Cătălin Cazacu și Maria Ilioiufoto: Instagram
Loredana Chivu, Cătălin Cazacu și Maria Ilioiufoto: Instagram

Un scandal uriaș zguduie zilele acestea showbiz-ul o dată cu ancheta care vizează o celebră clinică de înfrumusețare din Capitală. Poliția a efectuat percheziţii în Bucureşti şi în 24 de judeţe, iar acuzaţiile ce vizează „clinica vedetelor” sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii. Loredana Chivu, dar și ispita de la „Insula Iubirii”, Maria Ilioiu, au reclamat că avut de suferit după ce au apelat la serviciile acestei clinici. Cătălin Cazacu a ajuns și el la tribunal cu respectivii, însă pentru altă problemă.

Loredana Chivu: “Am fost la un pas de moarte! Am cerut daune de 300.000 de euro”

Loredana Chivu se află în plin proces cu clinica unde și-a efectuat o operație de mărire a posteriorului. ”Pe 22 martie l-am dat în judecată pe patronul clinicii, Valentin Burada. Este un proces civil. Eu am suferit multiple operaţii. Mi-am pus aqua feeling, o operaţie non-ivazivă, aşa spunea el. În urma acelei intervenţii am suferit mai multe infecţii şi mai multe operaţii. Am fost la un pas de moarte şi am hotărât să îl dau în judecată”, a declarat Loredana Chivu joi seara, în direct la Antena 3. Operația estetică la posterior a avut loc cu doi ani în urmă, iar Loredana a fost de acord să i se injecteze un ser nou în fese. În urma operației, fosta asistentă TV a acuzat dureri foarte mari în zona respectivă și a fost nevoită mereu să se bandajeze pentru a nu se infecta.


    Loredana Chivu, surprinsă cu bandaje pe posteriorfoto: Cancan.ro
Loredana Chivu, surprinsă cu bandaje pe posteriorfoto: Cancan.ro

În martie 2021, avocații Loredanei Chivu au depus dosarul la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar daunele morale cerute de celebra blondă în instanță se ridică la 300.000 de euro. Pentru despăgubirile materiale a solicitat suma de 40.000 de lei.

În același timp, Loredana are și rol de pârât, fiind și ea chemată în judecată de clinica respectivă, data înregistrării dosarului fiind 04.06.2021, după cum se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Loredana Chivu. "Prima operaţie a fost făcută într-un birou”

“Intervenţiile nu au fost făcute de către el, au fost făcute de către alţi medici care colaborau cu el. Ideea este că dacă vă uitaţi pe YouTube, o să găsiţi un material cu mine şi o să vedeţi unde a fost făcut prima operaţie, adică a fost făcută într-un birou. Mai multe detalii nu pot să vă dau, pentru că eu am un proces în curs cu el acum şi sper ca instanţa să decidă în favoarea mea, pentru că am suferit enorm de mult. Cum spuneam, am fost la un pas de moarte, tensiune 6. Am fost internată de mai multe ori în spital, am fost amăgită”, mai spus Loredana Chivu joi, 10 iunie, la Antena 3.

Maria Ilioiu, ispita de la "Insula Iubirii”, a pierdut procesul după ce i-a acuzat pe medici că au desfigurat-o

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula iubirii”, a acuzat și ea medicii de la „clinica vedetelor”, din București, că ar fi desfigurat-o. Maria Ilioiu a reclamat faptul că s-ar fi ales răni pe față în urma unei intervenții estetice, un peeling chimic, făcut anul trecut, în luna ianuarie. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a postat câteva fotografii pe conturile ei de socializare cu fața tumefiată, imediat după intervenție. ”Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la <clinica vedetelor>. Prima filmare este facută a doua zi după peeling-ul chimic. A doua poză la o lună… și ultima poză este cum arăt acum cu fond de ten peste. Fața arată tăbăcită, cu gropi și cel mai important cu un prejudiciu estetic grav și permanent: cicatrice! Și alt lucru important: nimeni nu a fost tras la răspundere pentru asta!… E carne vie”, a fost mesajul care a însoțit postarea vedetei.

Maria a avut și mai multe apariții TV, pe același subiect, însă s-a trezit dată în judecată de clinica respectivă, pentru defăimare. A pierdut însă la primul termen, așa că este obligată de către instanță să scoată tot ce a postat pe rețelele de socializare despre clinică, în ultimul an. ”Admite cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale. Obligă pe pârâtă să sisteze desfăşurarea oricărei acţiuni la adresa reclamantei şi a mărcii înregistrate deţinute de aceasta în emisiuni televizate, prin intermediul reţelelor de socializare online, vlog, Youtube sau orice alte platforme online similare, până la soluţionarea definitivă a dosarului", este decizia instanței.


    Maria Ilioiu a scăpat de cicatricile de după intervenția esteticăfoto: Instagram
Maria Ilioiu a scăpat de cicatricile de după intervenția esteticăfoto: Instagram

Ce spune Maria Ilioiu despre decizia instanței

Vă aduc la cunoștință că am intrat în posesia unei hotărâri judecătorești, în baza căreia mi se interzice să mai povestesc ceva despre cazul meu. Vă aduc la cunoștință că nu am pierdut nici un proces, ci doar că nu am dreptul să fac nici o referie până la o hotărâre judecatoarească. Deci momentan aștept soluții definitive cu privire la experiența mea. Deci până când procesul nu va fi gata, până la finalizarea acestor demersuri, nu pot să îmi exprim păreri...Consider că am spus înainte ceea ce am avut de spus, nu mă repet, iar persoanele ce au auzit ce am avut de spus, au luat decizii în cunoștință de cauză", a fost reacția recentă a Mariei, pe Facebook.

Cătălin Cazacu a câștigat procesul, după ce fost folosit într-o campanie care promova mărirea bărbăției

Cătălin Cazacu s-a luptat și el în instanță cu „clinica vedetelor”. Motociclistul și prezentatorul tv s-a trezit în 2019 că imaginea lui era folosită fără să-și fi dat acordul într-o campanie care promova anumite intervenții chirurgicale de mărire a bărbăției. Cătălin Cazacu a demarat imediat o acțiune în instanță, în care obiectul procesului l-a constituit dreptul de autor și drepturi conexe, pretenții. După un an, magistrații de la Tribunalul București i-au dat câștig de cauză lui Cazacu. Prezentatorul a fost despăgubit de „clinica vedetelor”, care s-a folosit în mod abuziv de imaginea lui, cu suma de 10.000 de euro.

”Tribunalul București a dat câstig de cauză clientului meu în procesul în care am reclamat utilizarea nelegală a imaginii acestuia, prin apariția sa pe pliantele unei clinici medicale din București, precum și pe site-ul acesteia, deși nu a existat vreun consimțământ exprimat în acest sens.

În concret, clinica din speță a folosit abuziv imaginea clientului meu, în scop comercial, fără acordul acestuia. Totodată, am dovedit că discutăm în speță și despre folosința nelegală a portretului clientului meu, în scopul promovării clinicii și a obținerii de profit, ceea ce înseamnă, evident, o încălcare flagrantă a drepturilor de autor", a declarat la vremea aceea avocatul Oana Anghel, pentru Cancan.ro.

Click! a contactat reprezentanții clinicii respective pentru un punct de vedere, însă nu l-am obținut până la ora publicării acestui material.

Citește și:

Descinderi la o clinică de înfrumuseţare din Capitală: spălare de bani, exercitarea fără drept a unei profesii, evaziune fiscală

Priscilla Presley și Kim Basinger, mutilate de bisturiu. Cele mai nereușite operații estetice de la Hollywood

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (11) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png