Lux și eleganță la nunta Alinei Vidican. Soțul Claude Senhoreti i-a făcut cadou un Lamborghini

Ultima actualizare:

    Alina Vidican s-a măritat cu pilotul brazilian Claude Senhoretifoto: Instagram
Alina Vidican s-a măritat cu pilotul brazilian Claude Senhoretifoto: Instagram

Nuntă de vis pentru Alina Vidican (37 de ani)! Fosta soție a lui Cristi Borcea a îmbrăcat joi, 26 august, pentru a doua oară rochia de mireasă! Alina a strălucit la nunta cu iubitul ei, milionarul american de origine braziliană Claude Senhoreti! Petrecerea a fost una de senzație și a avut loc la luxosul local „The Addison”, din South Florida.

La cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a spus din nou „Da!”, de data aceasta nu în România, ci în Florida, acolo unde și-a găsit marea dragoste. Alina Vidican s-a căsătorit joi, 26 august, cu milionarul american Claude Senhoreti, cu care se iubește de patru ani.


    Alina Vidican și Claude Senhoretifoto: Instagram.com
Alina Vidican și Claude Senhoretifoto: Instagram.com

Ziua de 26 august a fost una plină de emoții pentru Alina Vidican și alesul inimii ei, milionarul american Claude Senhoreti. Încă de la primele ore ale zilei, milionarul i-a făcut Alinei un cadou de nuntă extravagant: un Lamborghini alb, care costă sute de mii de euro.


    Alina Vidican a strălucit în ziua nunțiifoto: Instagram.com
Alina Vidican a strălucit în ziua nunțiifoto: Instagram.com

Milionarul a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu Alina îmbrăcată în rochia de mireasă, la volanul superbei mașini, sub care a scris: „Un cadou pentru ea”! Alina și Claude sunt amândoi pasinați de mașini de curse, ei cunoscându-se la un eveniment automobilistic unde Claude pilota o mașină.


    Alina Vidican a primit cadou un Lamborghinifoto: Instagram.com
Alina Vidican a primit cadou un Lamborghinifoto: Instagram.com

Petrecerea de nuntă a fost una de vis și a avut loc la ”The Addison”, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din South Florida. Alina a strălucit pur și simplu în rochia albă de mireasă, restul invitaților fiind obligați să respecte dress-codul impus, „black tie” (costum impecabil cu papion și rochie de seară, lungă). Dansul mirilor a constituit atracția serii. Invitații au postat care mai de care filmulețe pe Instagram cu cei doi miri îmbrățișați pe ringul de dans, remarcând că cei doi formează o pereche perfectă.

Cine e și cu ce se ocupă soțul Alinei Vidican?

Milionarul american de origine braziliană Claude Senhoreti este pilot de curse și fondatorul mai multor companii. Soțul Alinei se înțelege de minune cu mama vedetei, dar și cu cei doi copii, George Alexandru ( 8 ani) și Gloria ( 5 ani) ai acesteia din căsnicia cu Cristi Borcea. Claude are și el doi copii dintr-o relație anterioară Cei doi îndrăgostiți au purtat discuții și pe tema unei noi sarcini. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a dezvăluit Claude, pentru fanatik.ro. Alina Vidican a devenit doamna Borcea în 2011. Aceasta și Cristi Borcea au împreună doi copii, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, iar la scurt timp ea a plecat în America cu copiii.

Citește și:

Bombă în showbizz! Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, cerută în căsătorie de iubitul american

Borcea și-a adunat toată familia la Olimp. Ce mari au crescut copiii Alinei Vidican și cât de bine se înțeleg cu Valentina!

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net