“M-am dus la Elena Cârstea la ușă…” - Adela Popescu spune secretele de la începutul carierei

Ultima actualizare:

Adela Popescu a povestit, într-un video postat pe pagina personală de Instagram, despre faptul că a știut de mică ce își dorește să facă în viață și despre pasiunea nebună pe care a avut-o dintotdeauna pentru muzică. Vedeta a mai vorbit și despre cât de încrezătoare era în talentul său, cât de greu i-a fost la începutul carierei, dar și cum i-a schimbat viața prima telenovelă în care a jucat și momentul în care au apărut primele semne de întrebare din viața ei. 

„Atunci când eram mică, eram navă spațială, cântam în continuu. Nimic pe lumea asta nu mă putea opri. Eu am știut de mică că vreau să fac asta. Sunt Adela, pentru copii mama, pentru soț Scumpițica, pentru cei mici cocoloi, pentru Fodor Popeasca, pentru frați Țurlli și pentru mine... hai să vedem ce ne mai aduce bucurie pe lume. Tot ce am făcut eu până acum nu a fost pentru că a fost dorința cuiva. Eu am șiut de mică că vreau să fac asta, eram împreună cu tataie călare pe cal la semănat și cântam încontinuu. Cântam pur și simplu non-stop, în autobuz, când cântam la tejghea când vindeam, mă ridicam la bar și cântam. Era ceva ce nu puteam controla. ", povestește Adela Popescu despre pasiunea pe care o are pentru cântat.

Încrezătoare în talentul său

Artista a mărturisit că își dorea atât de mult să ajungă cântăreață încât, atunci când era mică, a căutat adrese ale unor artiști și s-a dus la ei la ușă să-i roage să o asculte cum cântă, crezând din tot sufletul că o să-i dea pe spate cu vocea sa. Faptul că se încredea atât de mult în talentul ei a și ajutat-o să obțină tot ceea ce are acum. 

„Am găsit câteva personalități ale muzicii când eram eu micuță, am aflat unde stau, au fost luni întregi în care în fiecare dimineață eram la ușa lor și le spuneam: nu vă supărați, nu vreți să vă cânt o melodie? Era chiar Elena Cârstea, am descoperit adresa ei din București, și am zis că trebuie să mă audă cum cânt. Eu fiind convinsă că dacă mă aude cum cânt o să zică nu există așa ceva pe pământ. Faptul că eu credeam asta a fost combustibil uriaș să pot să ajung în toate locurile în care am ajuns, nefiind nici cea mai frumoasă, nici cea mai talentată, nici cea mai inteligentă", recunoaște vedeta.

Participa la toate castingurile de care afla 

Amintindu-și de începuturile în care a venit în Capitală, aceasta locuind pentru câțiva ani cu unchii ei, arstista a rememorat și momentul când a reușit să intre la Liceul de Muzică, dar a recunoscut că deși mergea la toate castingurile de care afla și spera să înceapă o carieră în domeniul mult visat, multă vreme în viața ei profesională nu a apărut nicio schimbare.

„M-am dus în București la unchii mei, apoi am intrat la Liceul de Muzică Dinu Lipatti și apoi a urmat o perioadă în care nu s-a întâmplat nimic deși participam la toate castingurile din lume. Îmi doream foarte tare să fiu în lumina reflectoarelor dar să câștig și niște bănuți ca să pot să mă întrețin. Și nu doar din muzică.", a mărturisit ea. 

Telenovela care i-a schimbat viața și primele semne de întrebare

A fost și la castingul pentru prima telenovelă românească: Numai Iubirea, pe care a și reușit să-l ia. Așa s-a și schimbat total viața vedetei în bine, dar tot atunci au apărut și primele mari semne de întrebare pe care le-a avut vreodată.

„Am fost la un casting pentru prima telenovelă românească, Numai Iubirea. Nu știam ce înseamnă, dar oricum nu conta. Am participat la casting și am simțit din nou nebunia aceea de a fi sus și de a cuceri orice privire. Am luat castingul și mi s-a schimbat viața total, însă atunci au apărut și cele mai mari semne de întrebare din viața mea", își amintește Adela.

În copilărie, Adela Popescu i-a bătut la ușă Elenei Cârstea ca să îi cânte. Foto: Click.
În copilărie, Adela Popescu i-a bătut la ușă Elenei Cârstea ca să îi cânte. Foto: Click.

Soțul a ajutat-o să-și recapete încrederea în ea

Despre acea perioadă, Adela Popescu spune că au fost vremurile în care a construit tot ceea ce culege acum, însă tot atunci s-a pierdut și cel mai tare pe ea. Ea a recunoscut că soțul ei a ajutat-o foarte mult să-și recapete încrederea în ea.

A fost perioada în care am construit tot ce culeg acum, dar a fost și perioada în care m-am pierdut cel mai tare pe mine. Mi se părea că nu sunt suficient de cizelată, mi se părea că nu sunt suficient de citită, intrasem într-o lume pe care nu o cunoșteam, eu am jucat în seriale cu actori uriași și aveam cultură cinematografică spre zero. Trăisem într-un sat în care prindeam doar TVR 1, atunci mi-am dezvoltat mai multe frustrări", a mai spus ea.

Am momente când mă simt singură și deznăjduită și am momente când mă simt cea mai puternică de pe pământ. Mă simt mai des cea mai puternică de pe pământ, de câțiva ani, de când l-am întâlnit pe soțul meu, el m-a ajutat foarte mult în asta. Dacă ar fi să numesc elementul cel mai important care m-a ajutat să ajung acolo unde mi-am dorit... sunt foarte empatică, sunt foarte profundă și cred că și amuzantă", a adăugat vedeta.  

A trăit după propriile reguli, știind clar care este drumul ei

Alături de video-ul postat pe Instagram, Adela Popescu a scris și un mesaj emoționant în care povestește cum s-a întrebat pe ea dacă totul este bine și cum a realizat că, dincolo de provocările vieții și de greșelile pe care le face este bine și asta pentru că a trăit toată viața după propriile reguli, știind foarte clar care este drumul ei.

„-All good?

-All good! Am spus eu. Mulțumesc de întrebare.

All good? M-am întrebat apoi eu pe mine...

Dincolo de provocările unei vieți pline așa cum este a mea, a nopților nedormite, a fricilor, a încercării de a regla emoțiile puilor de lângă mine, de frustrarea că nu sunt exemplul care mi-aș dori să fiu pentru ei.

De lipsa de energie și de implicare din discuțiile târzii cu soțul meu, de greșelile pe care le fac cu voie sau fără voie... dincolo de toate astea eu pun capul liniștită pe pernă în fiecare noapte.

Adorm cu inima ușoara și curată. Și asta pentru că în fiecare moment al vieții mele am aplicat #regulilemele știind foarte clar care este drumul meu, povestea mea. Și ele mi-au servit drept busolă în fiecare moment în care trebuia să iau o decizie.

Vă doresc să vă găsiți busola și dacă puțin din povestea mea vă ajută în acest demers, sunt fericită", a scris Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net