Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, decolteu amețitor la Chefi la cuțite. Gina Pistol s-a întors la filmări

Ultima actualizare:

    Maria Speranța, alături de Adriana TrandafirFoto: Arhivă personală
Maria Speranța, alături de Adriana TrandafirFoto: Arhivă personală

Antena 1 le-a pregătit o surpriză fanilor emisiunilor „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. Concurenții show-ului de aventură au intrat în bucătărie și și-au demonstrat și talentele culinare, totul pentru a-i impresiona pe cei trei chefi.

Concurenții de la Asia Express au fost gata de o nouă provocare! Veștile au venit pe rețelele de socializare, acolo unde concurenții de la „Asia Express” au distribuit o serie de imagini din bucătăria „Chefi la cuțite”.

Mai exact, Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir, a distribuit pe Instagram story o imagine, alături de Eliza Natanticu, în care se filmează în platoul emisiunii și poartă șorțuri inscripționate cu numele emisiunii culinare. Ulteior, Maria Speranța, aranjată și „decoltată” așa cum nu o vedeam în „Asia Express”, s-a fotografiat lângă porțile „Chefi la cuțite”. „Am reinventat gastronomia împreună cu echipa roșie”, a scris ea.

La rândul ei, Elwira Petre a distribuit o poză din platoul emisiunii. De asemenea, și Patrizia Paglieri s-a fotografiat alături de Cosmin Natanticu, semn că cei doi s-au împăcat după divergențele de la „Asia Express”. În imagine apărea și fiul ei, Francisco, iar aceasta a glumit în dreptul fotografiei: „Un weekend în pace”. Patrizia s-a mai fotografiat și cu Zarug și Lorelei, prezenți și ei.


    Gina s-a întors la Chefi la cuțiteFoto: Instagram
Gina s-a întors la Chefi la cuțiteFoto: Instagram

Pentru moment, nu sunt cunoscute detalii cu privire la participanți, când va fi difuzată emisiunea și dacă toți concurenții care au pășit pe Drumul Împăraților vor apărea în aceeași ediție. O altă surpriză a fost că pe platourile de filmare a revenit și Gina Pistol.

image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image png
olivia steer jpeg
banner Vica Blochina png
image png
image
actualitate.net