Marius Elisei, atac jignitor la adresa Oanei Roman! I-a spus cele mai rușinoase cuvinte: „Nu uita că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost una cu surle și trâmbițe. După ce s-au separat, definitiv se pare, cei doi au început să-și arunce tot felul de atacuri în spațiul public. Recent, Marius Elisei a jignit-o pe Oana Roman cum nu se poate mai rău!

Sătul de acuzațiile pe care i le aduce fosta soție peste tot, Marius Elisei a răbufnit și el! Pe social media, fostul soț al Oanei Roman a lansat un atac dur la adresa vedetei și a spus cuvinte care mai de care mai dureroase. 

„Te-am făcut mamă și nu meritai”

În cadrul postării sale, Marius Elisei i-a spus Oanei Roman că nu merita nici să fie mamă și nici mireasă, iar în momentul în care a luat-o, avea multe kilograme în plus. 

„Deci, te rog frumos, să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești, înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, o să aibă de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și o să vezi că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?

Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter. Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești”, a spus Marius Elisei, în social media, extrem de revoltat.

Pe de altă parte, Oana Roman l-a acuzat și ea pe fostul soț de fel și fel de lucruri, care mai de care mai acide și mai dureroase.

Citește și - Oana Roman a dezvăluit motivele reale ale despărțirii de Marius Elisei. „Îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv”

„El are bani doar de țigări și de băutură”

„Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile.

El are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu. M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta. Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro.

El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit, și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte”, a spus Oana Roman, pe Instagramul său. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net