Matilda Pascal Cojocărița, aniversare în doliu. Soțul i-a transmis un mesaj superb

Ultima actualizare:

    Matilda Pascal Cojocărițafoto: Facebook
Matilda Pascal Cojocărițafoto: Facebook

Matilda Pascal-Cojocarita, Miss România în 1979, a împlinit 63 ani pe 4 octombrie. Mesajul soțului ei, Ștefan Cigu, este unul plin de dragoste. Aniversarea e una tristă însă, deoarece primul soț, cel din mariajul căruia s-a născut Alin Pascal, s-a stins subit din viață.

Matilda Pascal-Cojocarita, fostă Miss România în 1979, a împlinit luni, 4 octombrie, vârsta de 63 de ani. Celebra interpretă de muzică populară a primit o mulțime de telefoane și mesaje de felicitare. Cel mai frumos a venit din partea soțului ei, Ștefan Cigu. 

"Soțiorul tău, care te iubește și te apreciază pentru tot ce faci pentru familie și pentru prieteni, îți urează din suflet multă sănătate, să cânți mulți ani tot așa frumos și bunul Dumnezeu să-ți îndeplinească toate dorințele. Cu multă dragoste te sărută al tău Făneluț", a scris Ștefan Cigu pe Facebook. 


    Matilda și Ștefan formează un cuplu de aproape 30 de ani Sursă foto: Arhivă personală
Matilda și Ștefan formează un cuplu de aproape 30 de ani Sursă foto: Arhivă personală

Primul ei soț a murit recent, la 63 de ani

Aniversarea artistei este una tristă, întrucât fostul ei soț, Ioan Cojocărița, cu care solista are un fiu, pe Alin, s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni și a fost înmormântat la Iași. Bărbatul avea 63 de ani. Cei doi au rămas în relații bune după despărțire. Primul soț al interpretei de muzică populară, fost rugbist, se stabilise la Milano. Fiul lor, Alin Pascal, și el artist, a pășit de mic pe urmele mamei sale. De Ioan Cojocărița, primul soț, celebra interpretă de muzică populară s-a despărțit pentru cel de-al doilea soț, pentru dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, alături de care, interpreta noastră are un mariaj de 30 de ani. Ioan Cojocărița a fost prezent și la nunta lui Alin, în 2012, și a fost prezent în viața celor doi artiști, ca amic. 

Matilda Pascal Cojocărița, s-a născut în Negrești, Jud. Vaslui, într-o familie de oameni simpli, care aveau deja trei copii. A copilărit în orașul natal până la 17 ani. Studiile liceale le-a absolvit la Liceul Emil Racoviță din Iași, cursuri serale, iar cele superioare, la Facultatea de Muzică, în cadrul Universitații Spiru Haret, de curând absolvind și masteratul în folclor. După absolvirea liceului s-a angajat la Combinatul de fire și fibre sintetice din Iași, unde s-a înscris în ansamblul combinatului. Acolo, a cântat muzică populară și ușoară și a participat și la dansuri populare.

Citește și:

Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. A murit fostul ei soț: «Soarta ne-a despărțit pentru totdeauna»

Matilda Pascal Cojocăriţa, între fostul şi actualul soţ

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net