Adevărul despre relația dintre Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu

Ultima actualizare:

De-a lungul timpului, au tot apărut zvonuri legate de relația dintre Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu. S-a speculat că aceștia ar fi avut o idilă, după ce dictatorul a făcut un gest ieșit din comun și i-a sărutat mâna în public. Acel moment ar fi înfuriat-o teribil pe Elena Ceaușescu.

Matilda Pascal Cojocărița a fost remarcată în prima dată în anul 1979. Avea doar 21 de ani și a câștigat ceea ce era la acel moment un premiu echivalent al titlului de Miss România din prezent. Evenimentul a avut loc la Costinești, iar apoi și-a început cariera de succes care continuă și acum.

Citește și: Fiul Matildei Pascal Cojocărița, amintiri dureroase: "Credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei"

Adevărul despre Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu

A ajuns una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România, dar lucrurile nu au fost ușoare pentru Matilda Pascal Cojocărița pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Se zvonește că dictatorul ar fi spus despre ea că este "o comoară națională cu voce de privighetoare", conform Shtiu.ro.

Se pare că aceste vorbe au stârnit furia Elenei Ceaușescu, cea care suferea teribil din cauza geloziilor. Nu s-a oprit aici, ci a încercat să își "lovească" presupusa rivală. Un apropiat al cântăreței de muzică populară a povestit, ani mai târziu, că motivul crizelor de gelozie ale Elenei Ceaușescu ar fi fost momentul în care Nicolae i-a sărutat mâna Matildei Pascal Cojocărița pe postul național.

Iată și: Poze senzaționale cu Matilda Pascal Cojocărița în butoi, sub cerul liber. Solista tânjește după distracțiile de odinioară

Ulterior, soția dictatorului a decis ca artista de muzică populară să fie interzisă la petrecerile la care participau Nicolae și Elena Ceaușescu. Conform aceluiași apropiat al Matildei Pascal Cojocărița, crizele Elenei au durat zile întregi, ba chiar începuse să o urască pe artistă. Asta deși niciodată nu s-a dovedit că aceasta ar fi avut cu adevărat o idilă cu dictatorul.

Este foarte posibil ca Nicolae Ceaușescu să fi făcut o pasiune pentru Matilda Pascal Cojocărița, însă artista refuză să vorbească despre acest zvon care a apărut de-a lungul timpului.

Vezi și: Matilda Pascal Cojocărița, superba bunicuță a 4 nepoți. «Miss România» nu vrea să îmbătrânească

Cu cine s-a căsătorit cântăreața de muzică populară?

Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit cu primul soț în anul 1980. Din acea poveste de dragoste a venit pe lume un fiu. Din păcate, mariajul s-a încheiat, iar ea a fost nevoită să plece împreună cu băiatul ei, când acesta avea doar cinci ani. A ajuns la Bistrița, la violonistul Ștefan Cigu, pe care îl cunoștea după ce au cântat împreună la diverse concerte, prin țară. După o perioadă, au decis să se căsătorească și formează și în prezent unul dintre cele mai sudate și mai îndrăgite cupluri din domeniul muzicii populare.

S-au stabilit permanent în Bistrița, împreună cu cei trei copii ai lor: fiul Matildei și un băiat și o fată din căsnicia anterioară a lui Ștefan Cigu. Toți cei trei copii au călcat pe urmele părinților și au în prezent tot cariere de succes în muzică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net