Maya, fiica Antoniei, pe scenă la Neversea alături de Alex Velea. Adolescenta i-a cucerit pe fani

Antonia are cu ce se mândri! Fiica ei, Maya, a făcut spectacol pe scena de la Neversea. Adolescenta a urcat alături de Alex Velea și a dansat cu încredere, fără a lăsa emoțiile să o copleșească, iar publicul a fost în extaz.

Maya, fiica Antoniei, a urcat alături de Alex Velea pe scena de la Neversea / foto: TikTok
Maya, fiica Antoniei, a urcat alături de Alex Velea pe scena de la Neversea / foto: TikTok

Alex Velea și Antonia se numără printre artiștii care au urcat pe scena de la Neversea 2024. Cei doi au făcut un adevărat spectacol, însă publicul a avut parte și de o surpriză extrem de plăcută. Maya Castellano, fiica artistei, și-a făcut apariția alături de Alex Velea pe scenă! Adolescenta și-a demonstrat talentul extraordinar la dans și a captivat inimile fanilor! Videoclipul cu fiica artistei a fost publicat pe contul de TikTok Neversea, iar internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„Am crezut că este Antonia prima dată, fupă am realizat că e Maya”, „E cea mai frumoasă fată de artist din România”, „Ce frumoasă este, seamănă și cu Antonia, dar și cu Vincenzo!”, „Cât de natural dansează Maya, are sânge de artistă. Se vede fericirea pe fața ei”, „Superbă ca mami. Mă bucur că sunt împreună”, „Ce frumoasă e, talentată ca și mama ei! Să facă concerte împreună cu toată familia! Bravo, felicitări!”, „Cât e de superbă, e domnișoară acum, Antonia sigur e tare mândră!”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la videoclipul publicat pe contul de TikTok Neversea.

Tot pe scena de la Neversea, după ce a cântat alături de partenerul ei de viață, Antonia i-a oferit un sărut pătimaș lui Alex Velea chiar în fața publicului. Cântăreața a născut-o pe Maya la vârsta de 21 de ani, în timp ce era cu Vincenzo Castellano. Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani, din anul 2011 și până în anul 2020. S-au despărțit în anul 2013, dar separarea lor a durat mai mult decât căsnicia. Motivul care ar fi dus la ruptură ar fi fost neînțelegerile apărute. Maya locuiește în Italia cu tatăl ei, dar are dese întâlniri cu mama sa, cu care are și o conexiune aparte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net