Mihaela Rădulescu, 52 de ani: «Am pozat din nou dezbrăcată». Iată imaginile!

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu, nud pe coperta de octombrie a revistei Vivafoto: Marius Bărăgan
Mihaela Rădulescu, nud pe coperta de octombrie a revistei Vivafoto: Marius Bărăgan

Mihaela Rădulescu nu se dezminte! Vedeta demonstrează că, la 52 de ani, este la fel de lipsită de inhibiții ca în urmă cu 15. Jurata de la "Masked Singer România" apare goală pe coperta revistei Viva!. Mihaela a recreat, astfel, coperta de acum 15 ani, pe care a făcut-o pentru aceeași publicație.

Mihaela a avut curajul să pozeze din nou nud, la vârsta de 52 de ani. Iubita lui Felix Baumgartner a pozat exact la fel, apelând la serviciile aceluiași fotograf care a surprins-o în costumul Evei și acum 15 de ani, Marius Bărăgan. ”Am făcut o copertă manifest fără haine! Am repetat, după 15 de ani, aceeași poză nud, cu același fotograf, Marius Baragan. Felix nu are nimic împotrivă să pozez așa. Eu nu am pozat niciodată goală pușcă. Am făcut doar nuduri artistice. Între timp, am învățat să mănânc sănătos, am învațat să merg la timp la dentist! Dentistul îți schimbă viața. Mai descoperi și un chirurg estetician și ești alta. Știi ce am mâncat la prânz? Un complex de vitamine, B-uri”, a declarat Mihaela Rădulescu, la Pro TV, anunțând noua copertă de care este foarte mândră. La fel ca în urmă cu 15 de ani, o parte din banii obținuți din vânzările revistei vor fi donați pentru o cauză umanitară.


    Mihaela Rădulescu, pe coperta de octombrie a revistei Vivafoto: Marius Bărăgan
Mihaela Rădulescu, pe coperta de octombrie a revistei Vivafoto: Marius Bărăgan

Mihaela Rădulescu: "Am început să fiu un om LIBER"

"Nu știu cine nu s-a prins încă, dar repet pentru cei din ultima bancă – când am descoperit ce tare e să fii TU însăți, am început să fiu un om LIBER, o femeie care a aflat cine e și ce vrea. Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?, știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți. În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea. Sărbătorim, cu acest shooting, două decenii de colaborare cu fotograful meu preferat, Marius Bărăgan, cu care am făcut și primul nud artistic din viața mea", povestește Mihaela în interviul din revista Viva.

image
image
image
image
image
image
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png