Mihai Trăistariu s-a hotărât în sfârșit: «Mă vaccinez pentru colega mea care face videochat»

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu s-a hotărât să se vaccineze după mai multe luni de ezitărifoto: arhiva personală
Mihai Trăistariu s-a hotărât să se vaccineze după mai multe luni de ezitărifoto: arhiva personală

De doi ani de zile Mihai Trăistariu se luptă cu pandemia! A făcut și Covid, dar, spre norocul lui, a avut o formă ușoară. Apoi a anunțat că va fi primul care își va administra serul anti-Covid. Între timp, însă, cântărețul a tot ezitat să-și facă vaccinul de frica reacțiilor adverse.

Acum însă, în al 12-lea ceas, solistul a decis să-și facă vaccinul, de teamă că îi va interzis accesul la concerte, ceea ce ar însemna să ajungă să moară de foame, ca mulți alți colegi loviți de pandemie. 

Mihai Trăistariu și-a anunțat fanii că va merge să facă prima doză de vaccin. A detaliat și motivele acestei decizii, luate după aproape un an de chibzuință.

“Am fost primul artist care a anunțat că se va vaccina, încă din decembrie 2020, când ne anunțau că a apărut miracolul numit vaccin. Din mers, am tot ezitat, pentru că micii și berea, loteria vaccinării și campania groaznică și forțată dusă de Guvern... nu m-au mai convins. Bașca, am început să mai fac și politică, intrând în conflict cu toți prietenii mei. Am tot așteptat. Am tot comentat. Am tot zis să văd până unde se va ajunge.

Poate... am sperat în sinea mea că va trece totul înainte de a fi nevoit să mă vaccinez și eu. Dar... n-a fost așa! Și-atunci... Nu mi-e frică nici de virus (am avut Covid, cu simptome mici = febră musculară și tuse )... Nu mi-e frică nici de vaccin. Mama mea a iubit medicina (Dumnezeu s-o ierte!) și cu siguranță m-ar fi îndemnat să-l fac, fără teamă.

În plus, m-am mai vaccinat de capul meu, prin 2010... când a fost nebunia cu virusul H1N1. Apoi, m-am vaccinat încă de două ori, prin 2015, când am fost în Africa, pentru show-ul <Sunt celebru, scoate-mă de aici>, difuzat de Pro Tv. Nu puteai ajunge în Africa fără cele două vaccinuri: pentru malarie și febra tifoidă. Deci nu sunt un anti-vaccinist!

Însă... Mă voi vaccina forțat de situație! Ca să pot cânta! Trăiesc cu speranța că vom fi lăsați în pace după ce 70% din români le vor îndeplini dorința aleșilor noștri. Mă voi vaccina ca să ajungem la procentul dorit de OMS și să ne lase să fim artiști în continuare, să facem ce știm de-o viață. Mă voi vaccina pentru colegul meu ultra-talentat, care acum vinde viori ca să poată pune ceva pe masă (dac-ați ști cine a ajuns așa v-ați cruci!).

Mă voi vaccina pentru colega mea, care face acum videochat ca să-și poată plăti facturile. Mă voi vaccina pentru colegul meu care face taximetrie, deși știe să cânte perfect la 3 instrumente, iar specialiștii îl consideră un fenomen în domeniul muzical. Mă voi vaccina pentru colegul meu, care acum este bodyguard și pe care l-am întâlnit la intrarea unei bănci. Stătea cu capul în jos, jenat, să nu-l recunosc.

Mă voi vaccina pentru colega mea, care mi s-a plâns că, de la începutul pandemiei, n-a mai avut niciun concert, n-a mai produs niciun ban. A trăit un coșmar, și-a vândut apartamentul ca să poată supraviețui, iar acum locuiește cu mama ei, la țară, uitată de lume. Mă voi vaccina pentru toți acei colegi-artiști, care au reușit cumva să supraviețuiască, să se reinventeze și al căror suflet plânge în fiecare noapte, prin somn, de dorul scenei, de dorul spectacolelor de altădată”, a scris Mihai Trăistariu, pe Facebook. 

Citește și:

Mihai Trăistariu crede că doar vaccinul îi poate scoate pe artiști din foame: "Un coleg a ajuns vânzător, o colegă face videochat"

Cum s-a descurcat Mihai Trăistariu fără concerte: «Am rate de peste 7.000 de lei pe lună pentru apartamentele de la mare»

image
image
image
image
image
image
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
jorge (2) jpg
image
actualitate.net