Moment tensionat! Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi de durere

#Survivor România
Ultima actualizare:

Survivor România i-a pus pe concurenți în dificultate, după ce regulile s-au schimbat, iar fiecare din participanți se confruntă în probe individuale, pentru a câștiga marele trofeu.

image

În cadrul ediției din această seară de la Survivor România, probele individuale s-au dovedit a fi destul de grele pentru concurenți, mai ales din cauza caniculei și a oboselii extreme, acumulate de-a competiției. Au avut loc câteva confruntări spectaculoase, în probele pentru calificări, sferturi de finală și semifinală, care s-au lăsat cu accidentări, iar cei mai ghinioniști au fost Blaze și Oana Ciocan. 

Citește și: TJ Miles a revenit acasă! Care a fost cel mai dificil moment din concurs

Blaze și Oana Ciocan s-au accidentat

Primul care a întâmpinat dificultăți pe traseu a fost Blaze, care în timpul sferturilor de finală s-a accidentat destul de grav la genunchi, fapt care a necesitat intervenția medicilor, nevoiți să-i bandajeze genunchiul. 

Blaze și Oana Ciocan s-au confruntat apoi în prima semifinală, iar Războinica a luptat cu toate puterile pentru a obține un rezultat excelent. Chiar în mijlocul probei, Oana s-a tăiat grav la mână, în timp ce urca pe una dintre sfori, însă acest aspect nu a oprit-o și a continuat să dea tot ce are mai bun, iar în final l-a învins pe Blaze, în primul duel din semifinală. După finalizarea traseului, Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi de durere, din cauza accidentării suferite. 

Oana Ciocan s-a accidentat
Oana Ciocan s-a accidentat

Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi

Momentul a fost deosebit de tensionat și pentru câteva clipe nu se știa dacă Oana este înstare să continue competiția. Din fericire, medicii au intervenit i-au dezinfectat rana și se pare că accidentarea, deși dureroasă, nu o va împiedica pe Oana Ciocan să concureze mai departe. 

Citește și: Au început probele individuale la Survivor! Cum s-au schimbat regulile competiției

Oana Ciocan și Blaze au luptat umăr la umăr și în cea de-a doua semifinală. Ambii au concurat pe traseu accidentați și au luptat până la final, iar cel care a mers în finală a fost Războinicul Blaze. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net