Nicolae Botgros, zi de naştere tristă! Motivul pentru care nu serbează aniversarea

Ultima actualizare:

Nicolae Botgros a împlinit marţi, 25 ianuarie, 69 de ani, dar aniversarea este una umbrită de moartea mamei sale, acum nouă ani. 

image

Nicolae Botgros a împlinit 69 de ani, însă nu a putut petrece pentru că a primit cea mai dureroasă veste posibilă: mama sa a murit, chiar de ziua lui, acum nouă ani. 

Dirijorul a delcarat că a făcut parastas, atât pentru mama lui, cât şi pentru soţia lui, Lidia Bejenariu, care a murit acum şase luni. 

"Ca ieri am înmormântat-o pe mama în urmă cu nouă ani şi ceva şi ca mâine soţia mea împlineşte jumătate de an de când a plecat în lumea celor drepţi. Aşa că nu pot să fac sărbătoare între aceste două grele evenimente", a explicat Nicolae Botgros, conform publika.md.

Soţia lui Nicolae Botgros a murit în iulie 2021

Anul 2021 a fost unul greu pentru Nicolae Botgros. Soția artistului, Lidia Bejenariu, s-a stins din viaţă după o boală grea, în iulie.

Conform declarațiilor oferite la acea vreme de fiul artistei, mama sa suferea de mai multe probleme de sănătate, printre care un cancer agresiv. În decursul unei singure săptămâni, solista a fost operată de trei ori, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Lidia și Nicolae se căsătoriseră în anul 1971 și au avut împreună un singur copil. 

Povestea de dragoste dintre ei a fost una plină de controverse, mai ales că artistul de muzică populară a avut o relație cu o colegă de ansamblu, iar în urma legăturii acestora, artista a adus pe lume o fetiță. Nicolae a recunoscut copilul, însă nu a dorit să continue relație cu mult mai tânăra artistă. Iertat de soție, s-a întors la aceasta și i-a fost alături până în ultimele clipe de viață. 

Nicolae Botgros a fost distrus de pierderea soției sale și a dezvăluit, pentru Click! că nu trece zi fără să meargă la locul de veci al artistei pentru a sta de vorbă cu ea. 

"Pe 26 iulie am primit vestea la ora șase și un sfert că Lidia ne-a părăsit. Toată lumea vorbește că durerea o să treacă, dar cu cât timpul trece această durere mai mult apasă, e tot mai greu. În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea", povestea Nicolae Botgros. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net